Oana Roman, mărturisiri din interiorul căsniciei: «Lumea spunea că mă ia pentru bani»

Ultima actualizare:

    Oana RomanFoto Facebook
Oana RomanFoto Facebook

Oana Roman a declarat recent că a avut parte de cumpene în căsnicia cu Marius, însă au găsit rezolvare la orice dispută. Ea a recunoscut că presa nu le-a afectat deloc căsnicia, însă au fost cuvinte care au durut-o. Fiica Oanei Roman a împlinit recent patru ani, iar mama ei a știut cum să-i pregătească cea mai frumoasă zi de naștere, o petrecere și un tort cu „Mica Sirenă”.

Oana Roman a fost prezentă recent la o emisiune de la ProTv și a vorbit despre familia ei. Oana a mărturisit că oamenii spuneau că soțul ei a cerut-o de nevastă numai pestru bani, lucru pe care l-a infirmat în totalitate.


    Oana Roman Foto Facebook
Oana Roman Foto Facebook

''Nu pot să zic că anturajul sau presa ne-au făcut rău, nu. Nu pot să spun asta, chiar nu pot. Nu ne-au destabilizat. Când am început relaţia, toată lumea spunea că are cu zece ani mai mult Oana, lasă că o ia pentru bani, prostii din astea. S-a demonstrat că nu a fost cazul'', a evidenţiat Oana Roman.

Fiica Oanei Roman a ajuns la spital din cauza unei răceli puternice, iar mama ei declara atunci că ar putea fi vorba despre ceva foarte serios.

„E o epidemie îngrozitoare de viroză. La Iza a început cu febră, a făcut puroi la amigdale şi am fost obligaţi să îi dăm antibiotic. Astăzi, lua antibiotic de trei zile, am fost din nou la un control. I-am luat şi analize şi a fost un pic supărată. E mai greu să accepte că e înţepată. (…) Sâmbătă o să o serbăm pe Izabela”, a mărturisit Oana Roman.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net