Oana Roman, mesaj plin de speranță pentru Marius Elisei, la 7 ani de la nuntă: "Iubirea trebuie să primeze în viață"

oana roman miramagica herastrau jpeg
Pe 15 iunie 2014, Oana Roman și Marius Elisei făceau nuntă și botezfoto: Click!

Oana Roman a publicat un mesaj plin de speranță pentru Marius Elisei, la 7 ani de la nuntă: "Iubirea trebuie să primeze în viață", a scris vedeta pe conturile sociale. În tot acest timp, fostul ei soț, Marius Elisei, o toc curtează, îi trimite bujori și a recunoscut că încă o iubește.

Marți, 15 iunie, s-au împlinit 7 ani de când Oana Roman (45 ani) și Marius Elisei (35 ani) au făcut nunta. Cu toate că ei au divorțat, între timp, Oana nu a uitat această zi importantă pentru ea și a marcat-o, pe Instagram, printr-un mesaj de recunoștință, dar care i-ar putea da avânt lui Marius, care dă semne că și-ar dori o împăcare.

”Acum fix 7 ani făceam nunta! Viața ne încercase deja foarte tare. Porneam pe un drum necunoscut, care apoi s-a despărțit. Totuși a fost lângă mine când absolut nimeni altcineva nu a fost. M-a iubit, dar m-a și rănit în egală măsură! Azi știu ce greu a fost, poate va mai fi, dar cumva iubirea trebuie să primeze în viață. Poate ne va lega din nou. Asta doar timpul va decide! Îți mulțumesc că ești tatăl perfect pentru Isa și sprijinul meu necondiționat! @eliseimarius”, a scris Oana Roman pe contul său de Instagram.

Marius Elisei: "Am iubit-o și o iubesc pe Oana în continuare"

De când sunt separați, Oana Roman și Marius Elisei încă sunt văzuți împreună, alături de fetița lor, Maria Isabela (7 ani), care parcă nici nu simte că părinții ei au avut probleme în cuplu în ultima perioadă. Ei au luat parte recent, la redeschiderea unui parc de distracții din Herăstrău, pentru o zi plină de joacă pentru fetița lor. În plus, după ce au petrecut și Paștele împreună, cei doi foști soți au plecat în urmă cu trei săptămâni din nou în formula de trei într-o mini vacanță, la Poiana Brașov. Mai mult decât atât, se pare că ieșirile celor doi nu sunt doar unele amicale între foști soți doar de dragul copilei, ci Marius ar fi interesat de o a doua șansă. Pare să-și dorească o împăcare și spune că lucrurile stau mai bine între ei de când sunt despărțiți.

oana roman marius elisei nunta jpeg
Pe 9 iunie 2021, Oana Roman, Marius Elisei și Isa, în Parcul HerăstrăuFoto: Arhivă personală

”La două, trei zile îi ofer flori, pentru că așa simt și pe lângă asta merită să... mă rog, e ok să oferi flori persoanei pentru care ai ceva. Da, am iubit-o și o iubesc pe Oana în continuare. I-am și spus asta. Nu am cum să uit o persoană sau să spun că nu iubesc o persoană după 8 ani. Pot să spun că da (n.r. dacă e mult mai frumoasă relația lor după divorț). Este mult mai ok. Dar se poate și mai bine. Evident că, după o asemenea întâmplare, nu se poate regla totul peste noapte”, a spus Marius Elisei la Antena Stars, cu ceva timp în urmă.

Citește și:

Se împacă Oana Roman cu Marius Elisei după vacanța de la munte? «Mă curtează. Mi-a trimis flori»

Ce fericită e Oana Roman cu fostul soț! Au ieșit în parc cu fiica lor, însă Marius Elisei o curtează insistent

FotoJet jpg
Anamaria Prodan jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
Reghe, botez Liam jpg
ferentz iohannis  jpg
simley si marius jpeg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
Cristina Neagu  CSM Bucuresti si SG BBM Bietigheim Mediafax Foto Eduard Vinatoru
mazda asko
image
image
image
image
ferentz iohannis  jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
simley si marius jpeg
lori jpeg
ana baniciu si edy kovaci jpeg
Reghe, botez Liam jpg