Oana Roman, prima reacţie despre zvonul divorţului: «Am decis de comun acord să ne separăm!»

Oana Roman, alături de soțul ei și de fetița lor jpeg
Oana Roman, alături de soțul ei și de fetița lor, când erau fericiţi

Succesul din plan profesional al Oanei Roamn, care recent a debutat în lumea modei, nu se regăseşte şi în viaţa ei sentimentală. Vedeta trece printr-o perioadă de cumpănă în căsnicia cu Marius Elisei. Cei doi au decis pentru moment să se separe, fiind luat în calcul un eventual divorţ.

Oana Roman şi Marius Elisei au luat o pauză în relaţia lor de cuplu, vedeta fiind cea care a făcut anunţul. Apropiaţii lor s-au întrebat de ce în ultima vreme cei doi nu au mai apărut împreună la evenimentele la care au fost invitaţi, iar acum se pare că au aflat şi răspunsul pentru care Marius Elisei lipsea din peisaj. El nu a fost prezent nici la lansarea colecţiei capsulă a Oanei Roman din urmă cu două săptămâni, deşi proiectul ei în modă este un pas important în cariera profesională. Vedeta a explicat pe reţelele sociale că a decis să se separe pentru moment de soţul ei, alimentând zvonurile privind un iminent divorţ care tot au circulat în cercul lor de apropiaţi. Miercuri, Oana Roman a revenit pe Facebook şi a explicat cum stau într-adevăr lucrurile între ea şi tatăl fetiţei lor.    

image
Oana Roman, alături de soțul ei și de fetița lor, când erau fericiţiFoto: arhivă personală

"În aproape 7 ani de relație am trăit împreună cu Marius momente absolut minunate și fericirea adevărată, dar am avut și momente foarte grele în care amândoi ne am luptat cu boala, cu lipsurile, cu grijile! Aceste încercări și-au pus amprenta asupra noastră și deși am încercat și luptat pentru familia mea, am ajuns în punctul în care între noi lucrurile nu mai funcționează ca și cuplu. Am decis de comun acord să ne separăm! Nu știu dacă pentru totdeauna, asta doar timpul va decide. Scopul nostru comun rămâne acela de a o crește frumos pe Isabela! 

Când părinții mei au divorțat, tata a decis să întrerupă orice fel de comunicare și legătură cu mama, lucru care mi-a cauzat o suferință și o traumă de nedescris. Vreau că Isabela să nu trăiască această suferință și îmi doresc că relația noastră ca părinți să rămână una civilizată și de prietenie în a putea să ne creștem în mod responsabil copilul. (...) Relația noastră de cuplu nu mai funcționează bine de ceva vreme, dar relația noastră ca părinți trebuie să rămână impecabilă. Timpul va decide dacă lucrurile se mai pot repara sau nu între noi, dar acum amândoi știm că această separare este unica soluție", a notat Oana Roman. 

Oana Roman şi Marius Elisei, probleme în mariaj şi în 2017    

De-a lungul anilor, cei doi soţi au avut mai multe tentative de a se separa şi de fiecare dată au lansat mesaje cu subânţeles pe reţelele sociale. În 2017, din cauza problemelor financiare, oana Roman şi Marius Elisei ajunseseră într-un impas în căsnicie, dar de fiecare dată au reuşit să treacă peste neînţelegeri şi au rămas să-şi crească fetiţa împreună.  "Am obosit! Vreau linişte, vreau vacanţă, vreau bucurii, cadouri şi lipsă de griji. Vreau răsfăţ. Vreau pace şi linişte!", scria atunci Oana Roman pe contul ei de Facebook.   

Oana Roman şi Marius Elisei s-au căsătorit la 15 ianuarie 2014. cei doi şi-au reînnoit jurămintele în toamna lui 2017, dar la scurt timp au dat de înţeles că se despart din nou. 

Citeşte şi:

Secretul rochiei cu care Oana Roman a avut talie de viespe la nunta Adelinei Pestrițu. Iluzie optică sau super siluetă?

Declarația soțului, care a deranjat-o pe Oana Roman la ziua fiicei lor

borcea piscina JPG
giulia anghelescu2 png
meditate 1851165 1280 (1) jpg
laura cosoi png
IMG 0810 jpg
gianina corondan tb1000 jpg
BeFunky collage (34) jpg
colaj grecia jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
foto 1   Miki K Pital jpg
laura cosoi png
BeFunky collage (34) jpg
patrizia paglieri jpeg
giulia anghelescu2 png
Mircea Bravo webp