Oana Roman s-a despărțit de Marius Elisei. Declarații, în lacrimi, despre cum a rămas fără soț și fără afacere: "Nu am avut de ales"

21 decembrie 2020
oana roman rupta 0 jpeg
Oana Roman și Marius Elisei s-au căsătorit în 2014colaj: Click!

Final de an trist pentru Oana Roman, care nu a mai reușit să își salveze căsnicia, și așa fisurată în trecut de câteva probleme și separări temporare. Oana Roman a anunțat pe Instagram că s-a despărțit de tatăl fetiței ei, după 6 ani de mariaj, dar acesta nu e singurul necaz.

Oana Roman a rămas și fără afacerea ei cu haine, demarată de puțin timp, și pentru care muncea, pe brânci, ca să o dezvolte.

„Simt că vă datorez niște explicații în legătură cu postarea mea de aseară și cu încetarea implicării mele în proiectul Mio Boutique. Ca să încerc să păstrez lucrurile într-o notă cât se poate de decentă, vă spun doar că eu nu am avut niciodată o implicare în actele societății care era în spatele acestui proiect, am mers pe încredere. Am muncit și m-am implicat 100% în acest proiect, care a mers foarte bine încă din prima zi. E un business care a fost pe profit din prima săptămână. Se pare că nu a fost de ajuns. Am considerat că era un proiect comun, de familie. Se pare că am fost singura care a gândit așa. Nu s-a mai putut altfel. Firma, site-ul, au rămas soțului meu. Eu nu mai am nicio implicare. Au rămas pozele cu mine, deși am avut rugămintea ca ele să fie eliminate. Nu am avut niciun câștig de pe urma acestui proiect. El va continua, dar nu știu sub ce formă", povestește Oana Roman.

Oana Roman s-a despărțit de Marius Elisei: "O să-mi văd de drumul meu"

Nu am avut de ales și merg mai departe pe drumul meu, atât profesional cât și personal. Eu am făcut tot ce am putut, am demonstrat că pot, am făcut-o pentru noi, ca familie, n-a fost de ajuns, am înțeles că nu se mai poate merge mai departe și o să-mi văd de drumul meu. Cred că este cea mai bună decizie, pentru că eu trebuie să mă concentrez să cresc acest copil minunat pe care îl am și să-mi văd de viața mea”, a spus Oana Roman pe Instastory, extrem de afectată.

image
Oana Roman a povestit totul pe Instastory

Oana Roman, probleme în căsnicie. Ce îi reproşează soţul

Oana Roman şi Marius Elisei discută de un an despre divorţ

Ce spune Oana Roman despre împăcarea cu Marius Elisei: «Încercăm să facem eforturi»

Oana Roman şi Marius Elisei, probleme în mariaj şi în 2017    

De-a lungul anilor, cei doi soţi au avut mai multe tentative de a se separa şi de fiecare dată au lansat mesaje cu subânţeles pe reţelele sociale. În 2017, Oana Roman şi Marius Elisei ajunseseră într-un impas în căsnicie, dar au reuşit să treacă peste neînţelegeri şi au rămas să-şi crească fetiţa împreună. "Am obosit! Vreau linişte, vreau vacanţă, vreau bucurii, cadouri şi lipsă de griji. Vreau răsfăţ. Vreau pace şi linişte!", scria atunci Oana Roman pe contul ei de Facebook. Oana Roman şi Marius Elisei s-au căsătorit la 15 iunie 2014. cei doi şi-au reînnoit jurămintele în toamna lui 2017, dar la scurt timp au dat de înţeles că se despart din nou. Iată că inevitabilul s-a produs.

Gabi Bădălău jpeg
cristina siscanu 1 jpeg
cub jojo admin gif
image
femeie care numara bani jpeg
alina puscas png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
oana zavoranu jpg
andreea si cabral
maria dragomiroiu
cristina siscanu 1 jpeg
morgan freeman acuzat de abuz sexual jpeg
14dragos popa jpg