Oana Roman se mărită din nou cu Marius Elisei. Povestea împăcării: "Am greșit și eu în trecut"


    Oana Roman și Marius Elisei pozează din nou ca un cuplu fericitfoto: arhiva personală/Instagram
Oana Roman și Marius Elisei pozează din nou ca un cuplu fericitfoto: arhiva personală/Instagram

La patru luni de la divorț, Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat în mod oficial! Fiica lui Petre Roman a făcut primele declarații despre motivele care au determinat-o să-și ierte fostul soț și să-i mai acorde o șansă. Mai mult, Oana și Marius plănuiesc să facă o reînnoire a jurămintelor la biserică, în această toamnă.

Nici bine nu s-a împăcat cu fostul soț, Marius Elisei, că Oana Roman ne-a și anunțat că vom juca din nou la nuntă. Vedeta nu mai vrea să se cunune din nou civil, dar va face o reînnoire a jurămintelor la biserică, în luna septembrie. Oana își dorește o a doua nuntă cu Marius Elisei, ca să îmbrace din nou rochia de mireasă! “Eu am divorțat, dar nu am apucat să-mi schimb actele. Nu cred că e cazul să ne recăsătorim civil. Parintele mi-a zis: eu slujba de dezlegare nu v-am făcut. Nu cred că mai e căzul să facem alte hârtii. Doar la biserică o să ne reînnoim jurămintele. Și vreau să fac și o petrecere mare și să-mi fac o rochie cum vreau eu. Eu la nuntă de abia mă operasem și rochia mi-a făcut-o sor-mea, dar nu a fost cum am visat eu. Acum îmi fac o rochie învoire sau roz pudră. Sper să ne ajute Dumnezeu să am timp să o facem anul acesta, prin septembrie”, a declarat Oana Roman, la “Xtra Night Show”, de la Antena Stars.

"Sper că Marius și-a rezolvat problema cu alcoolul”

Oana Roman a făcut și primele declarații privind motivele care au determinat-o să se împace atât de repede cu Marius Elisei. “El și-a dorit foarte tare să ne mai dăm o șansă. El a realizat că a greșit în multe cazuri. Am greșit și eu în trecut. Eu sper că și-a rezolvat problema cu alcoolul. Nouă separat ne e mai rau decât ne este împreună. Eu am stat două luni să mă gândesc. Nu am discutat nici cu prietenii, nici cu familia. Și mie mi-a fost greu fără el. Și eu am greșit în relația asta, sunt foarte impulsivă. Sunt mama dragonilor când mă enervez. Nu m-am mai putut controla și i-am spus lucruri nasoale”, a mai declarat Oana Roman.


    Oana Roman și Marius Elisei sunt mai fericiți ca niciodatăfoto: arhiva personală/Instagram
Oana Roman și Marius Elisei sunt mai fericiți ca niciodatăfoto: arhiva personală/Instagram

Oana Roman a dat din casă, dezvăluind că Marius a fost cel care i-a cerut să divorțeze, ca apoi tot acesta să regrete amarnic despărțirea. “Sincer problemele au apărut la trei luni după ce ne-am căsătorit. Problemele au apărut după ce am născut, când era să mor. Marius s-a trezit tânăr, cu un copil nou-născut și cu o nevastă pe moarte. Am fost epuizați fizic și psihic. Acum premisele sunt mai bune, ne-am învățat lecția. El mi-a zis: cel mai greu mi-a fost după ce ai semnat actele și ai coborât pe scări și ai plecat. Deși el a fost cel care a spus primul că vrea sa facem hârtiile”, a mai spus Oana.

Citește și:

Vica Blochina, dezvăluiri grele despre Oana Roman. Incredibil ce a povestit despre bani, vacanța din Egipt și Marius Elisei

Oana Roman și Marius Elisei, sărutul împăcării. «Iubirea învinge mereu!»

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
cub rebeca onoriu png
cub rona hartner png
FotoJet (5) jpg
cub theo rose anghel damian png
FotoJet jpg
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
cub bianca dragusanu png
image
image
image
image
image
image
inna si mos craciun jpg
cub theo rose anghel damian png
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
Mihai Bendeac FOTO Facebook
De ce participa de fapt Andreea Tonciu la Survivor Romania 2022 jpg
nicole cherry jpg