Oana Roman și-a sărbătorit fiica: «Tata mi-a dat un mesaj». Sora Catinca, o nouă dezamăgire


    Oana Roman, fericită la ziua fiiceifoto: Click!
Oana Roman, fericită la ziua fiiceifoto: Click!

Oana Roman (43 de ani) și Marius Elisei (32 de ani) sunt din nou o familie închegată și fericită. Duminică, 23 februarie, cei doi i-au organizat fiicei lor, Izabela, o petrecere pe cinste la aniversarea celor șase anișori. Legat de ziua de naștere a fiicei, Oana Roman a avut parte de surprize și din partea familiei.

Petrecerea Izabelei s-a desfășurat la Magic Place, locul de joacă deschis de Brigitte Pastramă în incinta Academiei lui Ilie Năstase. Sărbătorita a fost elegantă, într-o superbă rochiță albă, și nici mama ei nu s-a lăsat mai prejos, mai ales că noua siluetă îi permite acum să poarte orice rochie. Atmosfera a fost relaxată, mai ales că familia Roman – Elisei pare că a găsit o cale de reconciliere.

Chiar dacă mariajul dintre Oana Roman și Marius Elisei părea deunăzi zdruncinat din temelii de scandaluri, acum Oana nu-l mai scoate din “iubire” pe Marius. “E adevărat că ne mai certăm”, a recunoscut Marius Elisei. Oana însă îi rămâne recunoscătoare soțului ei. ”El m-a ajutat după naștere, el a avut grijă de Iza când eu era să mor. Iza de el ascultă”, a mai spus Oana.

Oana Roman și Marius Elisei au dat uitării problemele
Oana Roman și Marius Elisei au dat uitării problemele

Izabela, fiica Oanei Roman, a împlinit 6 anișori
Izabela, fiica Oanei Roman, a împlinit 6 anișori

“Tata i-a trimis mesaj, dar sora mea nici nu a sunat”

Chiar dacă petrecerea Izabelei a fost una de poveste, Oana mai are un of când vine vorba de o parte a familiei ei. ”Mama (n.r. Mioara Roman) a lipsit anul acesta de la petrecerea Izei pentru că sunt prea mulți copii, nu mai are răbdare să stea să dea interviuri. Tata însă mi-a dat un mesaj de felicitare pentru Iza, atât. Sora mea, Catinca, însă nimic, nici un telefon”, a declarat Oana Roman pentru Click.ro. Se pare că Petre Roman și-a făcut mea culpa după ce, în decembrie 2019, Oana Roman a răbufnit pe rețelele sociale și a arătat că indiferența tatălui o doare până la lacrimi.

Izabela a avut o aniversare de vis
Izabela a avut o aniversare de vis

"Tata a uitat de mine anul ăsta. Și de ziua Isei, și de ziua mea și, mai ales, de Crăciun! Și la 43 de ani tot copilul lui sunt. Un semn sau un cadou oricât de neînsemnat ar fi contat mult, mai ales pentru Isa! Știu, o să spună lumea că lucrurile astea nu se spun public, dar măcar să nu mai creadă nimeni că sunt fata lui tata! Eu tot îl iubesc, chiar dacă pentru el eu nu prea mai exist", a scris Oana Roman pe Instagram. 

Citește și:

Oana Roman, reproș dur pentru Petre Roman: «Tata a uitat de mine, de ziua mea, de ziua Isei, de Crăciun»

Oana Roman și-a scos de la suflet și sora, după ce a rupt relația cu tatăl ei

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
cub rebeca onoriu png
cub rona hartner png
cub theo rose anghel damian png
FotoJet (5) jpg
FotoJet jpg
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
cub bianca dragusanu png
image
image
image
image
image
image
cub theo rose anghel damian png
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
Mihai Bendeac FOTO Facebook
De ce participa de fapt Andreea Tonciu la Survivor Romania 2022 jpg
nicole cherry jpg
Credința în Dumnezeu i-a dat putere Lucianei Indre