Oana Roman și Elisei, prima noapte împreună după divorț! Fiica Isabela i-a dat de gol

image
Oana Roman și Marius Elisei sunt mai fericiți ca niciodatăfoto: arhiva personală/Instagram

La doar câteva luni de la divorțul care a șocat showbiz-ul autohton, Oana Roman (45 de ani) și Marius Elisei s-au împăcat! Cei doi și-au oficilizat împăcarea cu sărutări fierbinți și au petrecut prima noapte împreună după divorț!

După ce i-a tot trimis buchete de flori, ca să-și recucerească fosta soție, Marius Elisei și-a atins scopul. Într-un final, Oana și Marius au reaprins flacăra dragostei mai tare ca niciodată și au petrecut primele momente intime după divorț.

Cea care i-a dat de gol a fost chiar fiica lor Isabela (6 ani). Micuța a dezvăluit, într-un Instastory, că, după ce ea și mama ei s-au întors din vacanța din Franța, părinții ei au adormit împreună! „Aseară am chirăit ca să pot să-l trezesc pe tati de lângă mami ca să doarmă cu mine, că mi-a promis. Și a adormit lângă tine și după aia am chirăit ca să vină lângă mine”, a spus fiica Oanei Roman, într-un InstaStory, pe contul mamei sale.

image
Isabela i-a dat de gol pe părinții eifoto: arhiva personală/Instagram

Oana Roman: ”În cazul nostru, ciorba reîncălzită are un gust mult mai bun”

După noaptea petrecută împreună, cei doi au plecat din nou în vacanță la mare, împreună cu Isabela.

Ajunși într-un restaurant de la malul mării, Oana Roman și Marius Elisei s-au filmat în timp ce se sărutau cu foc și au pus pozele pe Instagram. “După această despărțire, care a fost foarte grea pentru amândoi, ne-am dat seama că doar împreună ne e bine”, a scris Oana Roman, pe contul ei de Instagram.

De altfel, vedeta a recunoscut că relația cu tatăl fetiței sale e mai bună acum decât era înainte de despărțire. „E o situație mai bună decât a fost chiar și la începutul relației noastre. E totul schimbat în bine în relația noastră. Am pus niște poze cu noi zilele trecute și stăteam și mă gândeam că noi nu am avut poze atât de frumoase, în care să transmitem un vibe atât de bun, nici la nuntă. În cazul nostru, ciorba reîncălzită are un gust mult mai bun. Sper ca lucrurile să rămână așa pentru totdeauna sau cât mai mult timp posibil”, a declarat Oana Roman, la Antena Stars.

Citește și:

Oana Roman și Vica Blochina, ceartă din cauza lui Marius Elisei? „E cea mai falsă persoană din showbiz”

Marius Elisei speră la împăcarea cu Oana Roman: "Am iubit-o și o iubesc în continuare"

cub radu mirica animat gif
FotoJet (1) jpg
cristian tudor popescu arșinel png
Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
prodan (2) jpg
Gigi Becali FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
cub oana zavoranu png
T 55 jpg
Dmitri Peskov FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
5 diana dumitrescu prezinta mireasa 4 jpg jpeg
Gigi Becali FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
prodan (2) jpg
cub sicriu alexandru arsinel png
cristian tudor popescu arșinel png
alexandru arsinel jpeg