Oana Roman: „Sunt o grasă care mănâncă shaorma”

oana roman jpeg
Oana RomanFoto: Arhiva personală

Oana Roman a ținut să le explice fanilor că nu și-a făcut nicio operație estetică, după ce a publicat o imagine pe Facebook, în care, susține ea, este complet nemachiată. Cu toate că le-a zis internauților că este naturală, se pare că aceștia au întrebat-o dacă s-a „tunat”. Vedeta a vrut să lămurească situația, fiind surprinsă de reacția anumitor persoane.

Oana Roman a publicat un selfie în care susține că apare nemachiată și că imaginea nu a suferit nicio modificare. Reacțiile primite la această fotografie au surprins-o pe vedetă, care a ținut să scrie, pe blogul ei personal, despre uimirea pe care a avut-o: „Reacțiile au fost surprinzătoare pentru mine. Am primit foarte multe omentarii în care mi se spunea că parcă nu sunt eu. Că arăt diferit. Am fost întrebată dacă mi-am făcut vreo operație estetică sau dacă nu cumva este altcineva în poză. Alții m-au felicitat că arăt bine, altfel, luminoasă și senină. Mi s-a cerut rețeta. Nu am nicio rețetă și m-a surprins că o poză banală făcută cu telefonul a avut așa un impact. Am explicat că asta sunt eu și că de vină e telefonul meu care face poze extraordinar de frumoase”.

image
Aceasta este imaginea care a stârnit controverse

Cu toate acestea, Oana Roman a ținut să puncteze că este și o problemă de percepție și că oamenii au o părere proastă despre ea: „Atât s-a spus despre mine că arăt într-un anume fel, încât oamenii și-au creat o imagine despre mine prin prisma a ceea ce alții le-au spus. Nu au mai trecut imaginea prin filtrul minții și ochilor lor. Au luat de bun ceea ce li s-a spus și s-a împământenit în mintea lor o imagine creată de alții. Ani de zile li s-a spus că sunt o grasă care mănncă shaorma...pe toate canalele posibile s-a transmis această imagine în mod repetat și obsesiv. S-au scris articole, s-au făcut bancuri, s-au desenat caricaturi. (...) Oamenii au rămas în minte cu această percepție.”

De asemenea, Oana dă vina pe presa care a încercat să îi „deseneze” o imagine care nu seamănă deloc cu ea. Vedeta susține că a fost „ținta unei campanii agresive, desfășurată pe o perioadă lungă de timp”. 

„Nici măcar un singur om din cei care mă atacă ani de zile nu mi-a spus vreodată în față ceea ce au spus despre mine la tv sau prin ziare. Și asta pentru că sunt minciuni și manipulări. (...) Eu sunt ceea ce sunt, nu ceea ce vor alții să fiu și pe zi ce trece, lucrul ăsta este din ce în ce mai clar pentru din ce în ce mai multă lume”, a adăugat Oana Roman. 

cub theo rose png
Screenshot (539) png
claudia patrascanu copii png
ingrijorare
Kate Middleton (3) jpg
cub mircea bravo png
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
Kate Middleton
comuna dobarceni imagine jpg
Vladimir Kara-Murza FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
8 kanye west shutterstock 477795043 jpg jpeg
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
claudia patrascanu copii png
Amber Heard FOTO EPA-EFE
6 divort angelina si jolie brad pitt 3 jpg jpeg
sarah anamaria prodan jpg