Oana Sârbu ne arată din nou sânii cu care a vândut toate biletele la «Liceenii Rock’n’Roll»!

Ultima actualizare:

    2017 Oana Sârbu  s-a pozat  ieri, la Circul  Globus
2017 Oana Sârbu s-a pozat ieri, la Circul Globus

Oana Sârbu (49 de ani) a fost în centrul atenției, joi seară, la Circul Globus din București, unde, preț de trei ore, mai multe vedete ale Epocii de Aur au susținut recitaluri de cinci stele.

Cu acest prilej, solista și-a postat pe contul de Facebook o fotografie din culise, în ținuta de scenă foarte decoltată ce-i lăsa la vedere bustul superb, nesiliconat. De fapt, Oana, care este una dintre cele mai modeste artiste de pe la noi, a avut, în 1991, curajul nebunesc de a juca o scenă de amor alături de Ștefan Bănică Jr, în pelicula de succes „Liceenii Rock’n’Roll”. 


    1991 Scena de  dragoste  dintre Oana  Sârbu și Ștefan  Bănică Jr
1991 Scena de dragoste dintre Oana Sârbu și Ștefan Bănică Jr

Milioane de români au făcut atunci coadă la casa de bilete pentru a-i vedea Oanei Sârbu sânii feciorelnici. Privind în urmă, artista a povestit, la o emisiune tv, cât de greu i-a fost la acele filmări. „Îmi place mai mult Ştefan acum decât atunci. Mi-a zis: «Ţi-au plăcut mereu bărbaţii mai maturi». Eram atât de cuminte şi de preocupată de ale mele. A fost greu să mă sărut cu el în film, e greu să filmezi scene din astea cu cineva care nu îţi e prieten sau iubit, ei formaseră o gaşcă, eu eram în afară”.

image
image
image
image
image
image
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net