Oana Sîrbu și tatăl ei, împreună pe aceeași scenă. Cei doi au avut un an greu, de doliu

Ultima actualizare:

    Oana Sîrbu, alături de părinții eifoto: Facebook
Oana Sîrbu, alături de părinții eifoto: Facebook

Îndrăgita solistă și actriță din seria de filme "Liceenii" revine pe scenă la teatrul de revista "Constantin Tănase", pe 30 octombrie, în spectacolul regizat de Vasile Muraru și Valentina Fătu, "Galele Savoy".

Însă nu singură, căci după ani de zile și o pandemie în care a pierdut persoane dragi, Oana Sîrbu (53 de ani) va apărea din nou pe aceeași scenă cu tatăl ei, cunoscutul om de teatru și muzică Romulus Sîrbu (86 de ani). Acesta va avea un moment în memoria marelui actor Nicu Constantin, pe care îl va face în cuplu cu Anton, fostul său partener de scenă. Spectacolul va avea loc pe 30 octombrie, de la ora 19:00, la sala Savoy a Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”. 

Au apărut împreună și la "Te cunosc de undeva"

În 2015, cântăreaţa a apărut la emisiunea "Te cunosc de undeva" (Antena 1), alături de părintele său", într-un moment artistic de excepţie. Oana Sârbu a intrat în pielea personajului Gică Petrescu, iar în momentul în care a păşit pe scenă, acolo se afla deja tatăl ei, Romulus. Părintele artistei l-a interpretat pe Romică. Momentul a fost cu atât mai incitant, cu cât telespectatorii au mai rar ocazia să o vadă pe vedetă alături de tatăl ei.

Mama Oanei Sârbu s-a stins în august 2020

Anul trecut, în august, Oana Sîrbu avea să piardă cea mai dragă ființă din lume, pe mama ei, care era suferindă de mai multă vreme. „Problemele cu ea au început în urmă cu câțiva ani, vârsta și-a spus practic cuvântul. Am ajutat cât am putut pe partea medicală. O lună am încercat s-o salvez, dar nu s-a mai putut face nimic, împlinea 87 de ani. Eu nu pot să vorbesc despre mama. O văd în fața mea, în spatele meu zâmbind, râzând, în cele mai frumoase haine ale ei. Am și eu acasă câteva haine de-ale ei. O văd și în mutra fratelui meu, care seamănă leit cu ea! E acolo încontinuu! Comunic în altă dimensiune cu ea”, a povestit, cu lacrimi în ochi, solista, la emisiunea Exclusiv VIP, de la Prima TV. 

Apoi o tragedie avea să lovească familia Oanei Sîrbu: moartea mătușii sale, cea care îi era și nașă de botez. „Am pierdut-o pe ultima soră a mamei dintre cele trei. Este vorba despre nașa mea de botez. În ultimele zile de viață, am dus-o la un cămin și nu am putut să mergem să o vizităm, pentru că s-a intrat în carantină. M-am gândit și mă gândesc des și acum ce a simțit ea în ultimele momente, când noi practic nu am mai putut s-o vedem”, i-a povestit Oana Sârbu, lui Cristi Brancu, la "Exclusiv VIP".

Citește și:

Oana Sîrbu, confesiuni sfâșietoare la un an de la moartea mamei: "O lună am încercat s-o salvez, dar nu s-a mai putut"

Așa arată dragostea adevărată! Părinţii Oanei Sârbu sunt împreună de 69 de ani

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net