Oana Sîrbu și Virgil Popescu, împreună din nou la 24 de ani de la divorț

Ultima actualizare:

    Virgil Popescu a compus o piesă de Sărbători, pentru Oana și tenorul Bogdan Mihai Ionuț
Virgil Popescu a compus o piesă de Sărbători, pentru Oana și tenorul Bogdan Mihai Ionuț

Povestea de dragoste dintre Oana Sîrbu (49 de ani) și Virgil Popescu (62 de ani) a stârnit invidia multor colegi de breaslă, în anii 90. Cum însă tot ce este frumos are și un sfârșit, cei doi au anunțat divorțul, în urmă cu 24 de ani. Coincidență ori ba, drumurile li s-au intersectat din nou.

Când au decis să se despartă, Oana și Virgil au dat vina pe prăpastia care se căscase între ei din cauza turneelor și a programul istovitor. Însă iată că, deși nu mai figurează în acte ca soț și soție, ei au rămas prieteni de suflet, dar și colaboratori pe plan profesional. Zilele trecute, solista și-a postat pe contul de Facebook o fotografie în care apare, surpriză!, alături de Virgil Popescu, pe care îl numește ”Muzicianul meu preferat”.

Cu acest prilej, Oana anunță colaborarea cu fostul soț, pe plan muzical: ”Pregătim un cântecel superb pentru Sărbătorile de iarnă! Un vis devenit realitate.O să vă placă și sperăm să ne susțineți, pe noi, dar și pe Bogdan Mihai Ionuț, tenorul internațional cu voce de diamant”, a scris ea cu patos sub poză. Oana a povestit în revista Tango despre relația avută cu bărbatul care continuă să o ajute în cariera muzicală: „Pe Virgil l-am cunoscut la teatru, era chitarist-bass, şi orchestrator, şi dirijor. A existat o comunicare între noi din prima secundă, o comunicare care există şi acum, dar n-aş şti să spun despre ce e vorba, cred că are mare legătură cu emoţia şi cu muzica. Virgil era un tip mult mai mare decât mine, cu 13 ani, şi orele noastre de întâlnire erau ca cele dintre o femeie şi fratele ei mai mare. Am găsit în el toate acestea adunate într-un om matur“.


    Cei doi s-au iubit cu patos, în tinerețe
Cei doi s-au iubit cu patos, în tinerețe

Oana a cunoscut celebritatea odată cu rolul Danei din pelicula ”Liceenii”, în care a fost iubita lui Ștefan Bănică Jr: ”Mulți oameni își doresc ca eu și Ștefan să fim din nou împreună. Ei nu vor să accepte existența niciunui alt partener în viața noastră. Așa se întâmpla atunci când un cuplu a plăcut atât de mult pe ecran, iar oamenii și-au dorit ca relația să fie una reală. Motiv pentru care încercam să nu îi dezamăgim. Preferam să ținem totul în mister", a mărturisit Oana Sîrbu, la Kanal D.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net