Oana Tache a dezvăluit numele bebelușului. Sunt speciale, inspirate din familie și din filme

15 mai 2020
image
Oana Tache va naște un băiețel în luna august

De mică în lumina reflectoarelor, la emisiunea "Abracadabra", ca VJ la MTV, DJ la radio, actriță, reporter la "Vocea României" și "Românii au talent", Oana Tache a anunțat în urmă doar cu câteva săptămâni că e însărcinată. Ea și soțul ei, Filip Onescu, vor avea un băiețel și ne-au povestit, cu emoție, despre numele speciale pe care îl va purta micuțul.

Oana Tache (33 de ani) și soțul ei au hotărât ce nume va avea băiețelul care se va naște în august. "Noi știam cum o să îl cheme pe bebe încă dinainte să aflăm sexul copilului. Ne-am pregătit și pentru varianta fetiță, și pentru varianta băiețel. Asta știam încă de câteva luni, ne-am super pregătit pe partea asta, deși cu toate celelalte pregătiri suntem în pom. Spun asta pentru că nu am apucat să îi pregătim camera și nici să cumpărăm ceva, pentru că pandemia ne-a pus bețe în roate. Revenind la numele copilului, nu ne-a fost greu să ne hotărâm. Eu mi-am dorit foarte tare băiețel și iată că mi s-a îndeplinit dorința. Am ales cu soțul două nume foarte frumoase, cu care rezonam amândoi", povestește vedeta pentru Click.ro.

oana tache sot jpeg
Oana Tache va naște un băiețel în luna augustfoto: Facebook

"Ne dorim un bebe tare că piatra, așa că primul nume ales este Petru – este totodată numele bunicului meu, dar face și referire la profesia soțului meu – inginer geo-fizician. Eu am avut o relație foarte specială cu bunicul meu. A fost director la Teatrul Giulești, de la el am moștenit înclinația pentru zona media, teatru, film, de la el am învățat prima poezie cu care am luat casting-ul la Abracadabra, de la el am învățat să cumpăr prima pâine și tot așa. L-am iubit mult pe tataie Petrică și el pe mine, fiind prima lui nepoată, și cred că îmi arăt astfel recunoștința și îmi manifest dorul față de el, alegând ca fiul nostru să îi poarte numele. Cum spuneam, are legătură și cu ceea ce face Filip, soțul meu, așa că Petru a fost din start o alegere unanimă în ceea ce privește numele copilului. Și dacă primul prenume este unul care îl va face pe bebe să fie cu picioarele pe pământ, rațional, pentru al doilea nume am ales să îl lăsăm și cu capul în nori, să fie creativ. Așadar, al doilea nume va fi Lucas, pentru că eu sunt o mare fană a francizei create de George Lucas, celebra saga Star Wars. Așadar, așteptăm un mic Jedi sau dacă te gândești că bebe a fost conceput în Japonia, o să îți iasă la socoteală că facem un mic extraterestru. Important e că suntem foarte fericiți și așteptăm cu nerăbdare momentul în care vom face cunoștiință cu Petru Lucas Onescu", ne-a mai declarat Oana Tache.

Citește și:

INTERVIU Oana Tache: "Vom avea un băiețel, l-am conceput în vacanța din Japonia". Cine e soțul vedetei

S-a măritat şi Oana Tache, de la «Abracadabra»!

fuego iubita2 png
andrei stefanescu iubita3 png
cub pepe png
andreea balan (1) jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
razvan si irina fodor
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
cub maria tonciu mama png
andreea banica
cub theo rose animat gif
razvan si irina fodor
fuego iubita2 png
andrei stefanescu iubita3 png