Oana Tache, primul jurnalist român invitat să modereze dezbaterea NEXT GENERATION EU la Parlamentul European

22 septembrie 2021
image
Oana Tache va modera dezbaterea ÔÇ×NEXT GENERATION EU: Revenirea Economic─â post COVID 19"foto: arhiva personal─â

├Än perioada 8-9 octombrie, Oana Tache va modera dezbaterea ÔÇ×NEXT GENERATION EU: Revenirea Economic─â post COVID 19", din cadrul evenimentului (EYE) desf─â╚Öurat ├«n 2021 sub umbrela Conferin╚Ťei privind Viitorul Europei.

Oana Tache s-a al─âturat ca voluntar campaniilor desf─â╚Öurate de Parlamentul European ├«n Rom├ónia ├«nc─â din 2019 ╚Öi a devenit singurul influencer rom├ón invitat ├«n 2021 la dezbaterea State of The European Union, eveniment desf─â╚Öurat pe 15 septembrie 2021 ├«n Parlamentul European.

Oana a fost prezent─â la Strasbourg ╚Öi a avut ocazia de a o ├«nt├ólni pe Pre╚Öedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen. ÔÇ×Pentru mine este o adev─ârat─â onoare s─â reprezint Rom├ónia la Strasbourg ╚Öi a fost o real─â pl─âcere s─â o cunosc personal pe Pre╚Öedinta Comisiei Europene, doamna Ursula von der Leyen. Este de departe, cea mai important─â ├«nt├ólnire de p├ón─â acum din cariera mea de jurnalistÔÇŁ, declar─â Oana care a avut ocazia ca unic reprezentant al Rom├óniei ├«n aceast─â delega╚Ťie dedicat─â tinerilor la Strasbourg s─â stea de vorb─â ╚Öi cu vicepre╚Öedinta Parlamentului European, Katarina Barley, ╚Öi cu Guy Verhofstadt, copre╚Öedinte al comitetului executiv al Conferin╚Ťei privind Viitorul Europei.

Dup─â aceast─â ├«nt├ólnire, Oana Tache se preg─âte╚Öte pentru o alt─â premier─â, ├«n perioada 8-9 octombrie 2021: ea va fi primul influencer rom├ón invitat s─â modereze, ├«n cadrul evenimentului European Youth Event (EYE), panelul ÔÇ×NEXT GENERATION EU: Revenirea Economic─â post COVID 19".

ÔÇ×Sunt extrem de fericit─â c─â anul acesta am ocazia s─â moderez un panel ├«n cadrul acestui summit, o experien╚Ť─â f─âr─â precedent pentru mine ╚Öi pe care o a╚Ötept cu multe emo╚Ťii! EYE2021 face parte din Conferin╚Ťa privind Viitorul Europei ÔÇô proces consultativ cu cet─â╚Ťenii de toate v├órstele din Uniunea European─â. Sub tagline-ul ÔÇťThe future is oursÔÇŁ, #EYE2021 va desf─â╚Öura activit─â╚Ťi online ├«ncep├ónd cu 4 octombrie care vor culmina cu cele 2 zile de evenimente ├«n regim hibrid la sediul Parlamentului European din Strasbourg ╚Öi Fran╚Ťa. Misiunea final─â a evenimentului este aceea de a implementa ac╚Ťiuni concrete ├«n ceea ce prive╚Öte sustenabilitatea, digitalizarea, s─ân─âtatea ╚Öi un viitor verde pentru genera╚Ťiile urm─âtoareÔÇŁ, adaug─â Oana care consider─â c─â, mai ales pentru tinerii cu v├órste ├«ntre 16 ╚Öi 30 de ani, participarea la astfel de evenimente este o oportunitate unic─â de a interac╚Ťiona direct ╚Öi online, de a cunoa╚Öte ╚Öi lucra cot la cot cu exper╚Ťii europeni, cu activi╚Öti, influenceri ╚Öi factori decizionali europeni, de a se inspira ╚Öi construi ├«mpreun─â viitorul Europei.

Citește și:

Oana Tache a n─âscut un b─âie╚Ťel. Micu╚Ťul a venit pe lume mai devreme dec├ót era programat

florin calinescu png
BeFunky collage (16) jpg
anamaria prodan png
laurentiu reghecampf corina caciuc png
M─âd─âlina Ghenea, ca o div─â autentic─â jpg
BeFunky collage (17) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
iubit rihanna
cub lili sandu animat gif
vangelis afp jpg
catrinel menghia cannes (4) jpg
delegatie romania stilisti moroccanoil eurovision 2 jpeg
cub theo rose animat gif