Oana Zăvoranu a fost eliminată de la «Uite cine dansează». Cine a mai părăsit show-ul

Ultima actualizare:

  Oana Zăvoranu și Daniel Dobre au părăsit emisiuneaFoto: captură Pro Tv
Oana Zăvoranu și Daniel Dobre au părăsit emisiuneaFoto: captură Pro Tv

A doua ediție din show-ul momentului, "Uite cine dansează", a avut loc luni, 13 martie. Gala a avut o temă specială: coregrafii inspirate din filme celebre, iar vedetele și dansatorii profesioniști au realizat un spectacol la superlativ.

UPDATE: Cine a părăsit emisiunea

În mod normal, două echipe ar fi trebuit să iasă din emisiune. Așa s-a și întâmplat, însă nu conform planului. Dana Budeanu șui Emil Rengle au fost primii care au părăsit show-ul, dar nu pentru că nu ar fi dansat bine, ci pentru că au fost nevoiți să abandoneze. Dana s-a accidentat grav, având o coastă fracturată și o alta fisurată.

Lili Sandu și Iulian Țurcanu au fost prima echipă anunțată a fi în pericol de eliminare. Cealaltă pereche anunțată,Oana Zăvoranu și Daniel Dobre, s-a dovedit a fi și cea care a părăsit “Uite cine dansează”.

“Uite cine dansează”: Anca Serea și Nicolai Curnic


  Anca Serea și Nicolai CurnicFoto: captură Pro Tv
Anca Serea și Nicolai CurnicFoto: captură Pro Tv

Anca Serea și partenerul ei au ales o piesă plină de energie din animația Madagascar, preferata copiilor vedetei, “I like to move it”.

"Dacă jungla ar fi plină de animale ca dumneavoastră, aș vrea să trăiesc acolo!", a spus Gigi Căciuleanu despre dansul Ancăi și al lui Nicolai. "Ritmic a fost OK la început. Încercați mai mult să dansați decât să executați mișcările. În rest, nu știu ce animale a văzut domnul Căciuleanu, eu am văzut doi dansatori foarte buni!", a completat Mihai Petre.

Notele primite: 6 de la Gigi Căciuleanu și Mihai Petre, 7 de la Andreea Marin și Florin Călinescu, cu un total de 26 de puncte.

“Uite cine dansează”: Lili Sandu și Iulian Țurcanu, Slow Fox


  Lili Sandu și Iulian ȚurcanuFoto: captură Pro Tv
Lili Sandu și Iulian ȚurcanuFoto: captură Pro Tv

Au ales coloana sonoră a filmului Titanic, o piesă plină de sensibilitate și au redat povestea îndrăgostiților pe ritmuri de slow fox

"Wow, m-ați surprins! Eu vă spun că este foarte greu să continui după ce termini pasul al treilea. Voi ați continuat foarte bine mișcarea, spre surprinderea mea. Aveți grijă cu postura!", a spus Mihai Petre.

Notele primite: 8 de la Gigi Căciuleanu, Florin Călinescu și Andreea Marin, 7 de la Mihai Petre, un total de 31 de puncte.

“Uite cine dansează”: Alex Velea și Ecaterina Dosan, Quickstep


  Alex Velea și Ecaterina DosanFoto: captură Pro Tv
Alex Velea și Ecaterina DosanFoto: captură Pro Tv

Cei doi au ales o melodie din Marele Gatsby pentru quickstep-ul lor. Eleganți, Alex și Ecaterina au părut că plutesc, dar au debordat de energie. Cu zâmbetul pe buze, aceștia au smuls urale din public și aprecierile juraților.

Mihaela Rădulescu a fost cucerită de momentul prezentat de cei doi și i-a dat legătura lui Florin Călinescu: „Mă treceți prin toate fazele creatiei. O asemenea armonie, un asemenea talent, o asemenea apariție, o asemenea prestație... Ecaterina, excepțional! Pur și simplu, la ora asta a răsărit soarele”.

Notele primite: 8 de la Andreea Marin și Florin Călinescu, 6 de la Mihai Petre, 7 de la Gigi Căciuleanu, cu un total de 29 de puncte.

"Uite cine dansează": Oana Zăvoranu și Daniel Dobre, Disco


  Oana Zăvoranu și Daniel DobreFoto: captură Pro Tv
Oana Zăvoranu și Daniel DobreFoto: captură Pro Tv

Oana Zăvoranu și Daniel Dobre, o pereche plină de culoare și efervescență! Ea, dansatoare profesionistă... în devenire, el, regizorul unui „dans fără consoane”.

„Voiam să te felicit pentru că ai dansat superb în această seară! Ai dansat foarte bine, tocmai ca în majoritatea cluburilor din România, ai stat pe scaune. Ai stat jumătate de dans pe scaunul ăla. Sincronizare ioc! Sfatul meu e să stați mai mult la sală, pentru că e păcat”, a spus Mihai Petre despre momentul prezentat pe ring.

Note primite: 4 de la Gigi Căciuleanu, Andreea Marin, Mihai Petre și 6 de la Florin Călinescu, cu un total de 18 puncte.

"Uite cine dansează": Liviu Teodorescu și Marica Derdene, Slow Fox


  Liviu Teodorescu și Marica DerdeneFoto: captură Pro Tv
Liviu Teodorescu și Marica DerdeneFoto: captură Pro Tv

Liviu și Marica au ales piesa "Skyfall", de pe coloana sonoră a peliculei cu același nume. Au fost plini de mister, pasiune și eleganță și au creat un moment strălucitor, cu mișcări de dans în care energia a fost cuvântul cheie.

„O propunere interesantă, îndrăzneață! Interesantă și chimia dintre voi și sunteți pe un drum pavat cu intenții promițătoare”, a spus Florin Călinescu în momentul jurizării. „Ritmic, ați fost foarte buni, mi-ar fi plăcut să văd contrastele puțin mai mari, dar v-a ieșit foarte bine tăvăleala  aia”, a spus Mihai Petre.

Note primite: 8 de la Gigi Căciuleanu și Florin Călinescu, 9 de la Andreea Marin și 7 de la Mihai Petre, cu un total de 32 de puncte.

“Uite cine dansează”: Sandu Lungu și Raluca Netca, Paso Doble


  Sandu Lungu și Raluca NetcaFoto: captură Pro Tv
Sandu Lungu și Raluca NetcaFoto: captură Pro Tv

Cei doi au ales o scenă și o piesă din celebra serie "Pirații din Caraibe". Coregrafia de Paso Doble prezentată de cei doi a fost plină de forță și pasiune, iar Gigi Căciuleanu a spus: „Personajul mi s-a părut mai puțin surprinzător ca la prima ediție, dar a fost frumos contrastul – Yin și Yang”. Andreea Marin a continuat si l-a completat pe Gigi: “Văd multă ambiție, determinare, disciplină și un dans care nu m-a lăsat să notez nimic, nu am vrut să pierd nicio secundă!”.

Note primite: 7 de la Gigi Căciuleanu și Florin Călinescu, 8 de la Andreea Marin, 6 de la Mihai Petre, 28 de puncte în total.

“Uite cine dansează”: Octavian Strunilă și Oana Botez, Quickstep


  Octavian Strunilă și Oana BotezFoto: captură Pro Tv
Octavian Strunilă și Oana BotezFoto: captură Pro Tv

Octavian Strunilă a fost Charlie Chaplin, iar cei doi au reușit să îmbine perfect actoria cu dansul și au creat un moment original, amuzant și vibrant.

Gigi Căciuleanu și Mihai Petre le-au dat 5, iar Andreea Marin și Florin Călinescu i-au notat cu 6, reușind un total de 22 de puncte.

“Uite cine dansează”: Marius Manole și Olesea Miculea, Disco


  Marius Manole și Olesea MiculeaFoto: captură Pro Tv
Marius Manole și Olesea MiculeaFoto: captură Pro Tv

Aceștia au avut de dansat disco, iar momentul le-a ieșit din plin. Culoare, ritm, exuberanță, toate au făcut-o pe Andreea să le acorde 10. "Știu că poate nu ar trebui, dar așa simt", a spus jurata de la "Uite cine dansează".

„Bravo vouă! Am văzut energie și o formă fizică extraordinară!”, a spus Gigi Caciuleanu.

„Marius, ai fost super în seara asta, ai fost fantastic! Ai dansat foarte bine! Vreau să vă felicit! Până acum a fost cel mai bun dans al serii!”, a încheiat Mihai Petre.

Marius și Olesea au obținut 10 de la Andreea Marin, 9 de la Gigi Căciuleanu și 8 de la Florin Călinescu și Mihai Petre, un total de 35 de puncte.

"Uite cine dansează": Antonia și Paolo, Salsa


  Antonia și Paolo CampigottoFoto: captură Pro Tv
Antonia și Paolo CampigottoFoto: captură Pro Tv

S-au inspirat din filmul "Masca" și au pus în scenă un moment admirat de public și notat bine de juriu.

Note primite: 8 de la Gigi Căciuleanu și Andreea Marin, 7 de la Mihai Petre și Florin Călinescu, cu un total de 30 de puncte.

„Uite cine dansează”: Rona Hartner și Andrei Mangra, Paso Doble


  Rona Hartner și Andrei MangraFoto: captură Pro Tv
Rona Hartner și Andrei MangraFoto: captură Pro Tv

"Matrix" a fost inspirația celor doi. Momentul prezentat de Rona și Andrei a fost electrizant, cu mișcări sigure. Concurenții au transmis foarte multă forță și pasiune, notate ca atare de juriu.

Note primite: 9 de la Gigi Căciuleanu și Andreea Marin, 8 de la Florin Călinescu și 7 de la Mihai Petre, cu un total de 33 de puncte.

“Uite cine dansează”: Joseph Hadad și Georgiana Căiță, Disco


  Joseph Hadad și Georgiana CăițăFoto: captură Pro Tv
Joseph Hadad și Georgiana CăițăFoto: captură Pro Tv

Andreea Marin i-a felicitat pe cei doi: "Sunteți minunați! Bravo, felicitări!". Gigi Căciuleanu a continuat și a spus că "Dansează cum ar dansa oricine într-o discotecă, dar cu foarte mult curaj. E greu să dansezi pe nisipuri mișcătoare, dar e și un savantlâc. E de apreciat, de admirat si de iubit." 

Note primite: 7 de la Gigi Căciuleanu și Florin Călinescu, 6 de la Mihai Petre și 8 de la Andreea Marin; un total de 28 de puncte

"Uite cine dansează": Dana Budeanu și Emil Rengle

Dana Budeanu s-a accidentat grav și a fost nevoită să abandoneze, așa că și partenerul ei, Emil Rengle, a fost nevoit să părăsească show-ul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Momente controversate la festivalul Beach Please de la Costinești cu Wiz Khalifa și Andrew Tate Colaj
image
image
image
image
image
image
image png
Banner Enceanu Tantareanu
banner ilinca vandici png
ianis hagi si elena nunta jpg
banner catalin botezatu png
Diskoteka Fun Factory jpeg
iulia vantur salman khan jpg
Cântăreața a realizat și o colecție de haine, de geci și tablouri pictate, unisex
image
actualitate.net
image
actualitate.net