Oana Zăvoranu a prevestit divorţul lui Pepe de Raluca Pastramă? "O căsătorie forţată, unde nu există dragoste, ci înșelăciune din partea ei"

image
Oana Zăvoranu și Pepe au fost căsătoriți 5 ani.

După 8 ani de mariaj, Pepe şi Raluca Pastramă divorţează. Fosta soţie a cântăreţului, Oana Zăvoranu, a afirmat în urmă cu ani de zile că ea nu crede în iubirea dintre cei doi, că nu există compatibilitate, că vor divorţa în aproximativ un an. Iată că mariajul lor nu a durat 12 luni, ci 8 ani de zile. Au două fetiţe minunate împreună, dar se separă.

Oana Zăvoranu şi Pepe au fost căsătoriţi din 2006 până în 2011. O mulţime de neînţelegeri au apărut între aceştia la despărţire, o mulţime de certuri, de procese. Apele s-au liniştit între ei, dar aceasta a făcut declaraţii atunci când s-a aflat public că Pepe iubeşte din nou. În 2012, Oana Zăvoranu cumva a prevestit divorţul dintre Pepe şi Raluca Pastramă. Ea nu a crezut deloc în povestea lor de iubire, spunea: "Nu le dau nici 365 de zile împreună".

andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
Merisoreanu si Ionela Prodan
teo trandafir jpg
BeFunky collage (28) jpg
viorel lis si oana lis
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
Alice Peneacă  (bust natural)  Fotomodelul are probabil  cei mai frumoşi sâni  din showbiz, iar marile  firme de lenjerie intimă  se bat pe ea  Alice are  contract cu Guess jpeg
champions league - shutterstock
Repartitor de caldura FOTO Shutterstock jpg
image
image
image
image
Elvira Deatcu Andreea Esca
BeFunky collage (28) jpg
alec baldwin hilaria 0 jpeg
teo trandafir jpg
oana lis si a vandut verigheta pentru a i cumpara lui viorel un scaun cu rotile 8 size19 jpg
corina caragea jpg