Oana Zăvoranu: "Alex e o poveste încheiată. Nu ştiu multe despre el"

image
Oana Zăvoranu i-a dat papucii lui Alex după scandalul cu fosta lui iubităFOTO: Arhiva personală

Oana Zăvoranu (41 de ani) nu a acceptat propunerea în căsătorie a lui Alex (28 de ani), mai mult de atât, a mărturisit că deja are pe altcineva.

Zăvo a decis săptămâna trecută să se despartă de iubitul palestinian, afectată de scandalul acestuia cu fosta iubită, care i-a dăruit şi un copil.

Alex a încercat să se împace cu ea, dar Oana l-a respins, spunându-i vineri, în faţa unei ţări întregi, că are pe altcineva. Cei de la "Acces direct" au difuzat luni declaraţii ale Zăvorancei făcute după emisiunea de vineri.

''Nu mă aşteptam ca Alex să facă aşa ceva. Nu am găsit pe cineva cu care am ceva din punct de vedere sexual. E cineva care mă iubeşte foarte mult, dar nu i-am dat curs. Alex e o poveste încheiată pentru mine. Mă doare sufletul, dar nu e simplu. Joc pe dura, dar nu este o situaţie simplă. Nu ştiu dacă el e în postura de a mă cere pe mine de soţie. Nu ştiu multe despre el. Eu l-am iubit, am crezut în el. Cea cu care are un copil e o femeie versată. Asta nu m-a interesat pe mine, dar atâta timp cât eşti într-o relaţie cu mine şi nu ştii să o pui la punct, asta e prea mult pentru mine. Am trecut eu de lucruri mult mai rele'', a mărturisit Oana, vizibil afectată de tot scandalul.

Oana Zăvoranu şi Alex (pe numele adevărat Ashraf Abu Amoud) au fost împreună de la începutul lunii august.

Regele Charles FOTO Getty Images jpg
meghan markle jpg
cub botez tort liam png
reghe corina caciuc jpeg
Spaga shutterstock 2069820137 jpg
visarion alexa
cub reghecamf bătaie png
cub botez reghecampf caciuc png
Arme nucleare Rusia FOTO Shutterstock
Volodimir Zelenski FOTO Profimedia
image
image
image
image
BeFunky collage (6) jpg
nadine 1 66676000 jpeg
bianca dragusanu
1 andreea antonescu la ferma 1 jpg jpeg
cub reghecamf bătaie png
reghe corina caciuc jpeg