Oana Zăvoranu: "Am făcut trei avorturi. Două înainte să-l cunosc pe Pepe și unul când eram cu el”

image
Oana Zăvoranu a fost invitată la podcastul lui Măruțăfoto: captură YouTube

La aproape 48 de ani, Oana Zăvoranu are un mare regret. Vedeta a mărturisit, în premieră, la podcastul lui Cătălin Măruță, că și-ar fi dorit să fie mamă până la această vârstă. Oana s-a temut, însă, întotdeauna de o sarcină, motiv pentru care a făcut deja trei avorturi. Unul chiar în timpul căsniciei cu Pepe.

Visul Oanei Zăvoranu a fost acela de a fi mamă de băiat la tinerețe. Iată însă că, până acum, Oana nu a devenit mamă și acesta este cel mai mare regret al vieții ei. “Aș fi vrut să fiu o mamă tânără și să am un băiat. În visele mele întodeauna am știu că o să am un băiat. Mi-ar fi plăcut să fiu prietena lui. Așa cred eu că ar trebui să fie un părinte. Eram mama aia cool. Eu am în mintea mea imaginea aia că băiatul merge cu mama și mama e toată într-o fiță, se ține bine și colegii din liceu, care spun <Mamă, ce bunăciune e aia>. Mi-a plăcut legătura asta între mamă și băiat, cum este între tată și fată. M-ai întrebat dacă regret ceva, regret că n-am un băiat de 28 de ani aproape. Mi-aș fi dorit să am un frate mai mare care să îi smardoiască pe toți. Copilul trebuie să știe de respect, dar părintele trebuie să fie cel mai bun prieten. Sunt convinsă că meseria de părinte este cea mai grea”, a mărturisit Oana, invitată la podcastul „Acasă la Măruță”.

image
Oana Zăvoranu este căsătorită acum cu Alex Ashraffoto: arhivă personală

Ajunsă aproape 48 de ani, Oana nu a renunțat la visul de a deveni mamă, deși îi este foarte frică de o sarcină. „Mi-a fost mereu foarte frică de perioada de graviditate, că mă deformez..... Alex își dorește foarte mult un copil. O să vedem!”, a mai spus Oana.

A rămas însărcinată cu Pepe!

Oana Zăvoranu a avut de trei ori ocazia până acum să fie mamă, inclusiv când avea doar 20 de ani, însă de fiecare dată a ales să întrerupă sarcinile. “Am făcut trei avorturi, două înainte să-l cunosc pe Pepe și unul când eram măritată cu el. Am facut întrerupere de sarcină pentru că n-am simțit niciodată să fac pasul ăsta cu un bărbat care se afla la vremea respectivă în viața mea. Pentru o femeie, din punctul meu de vedere, contează foarte mult bărbatul cu care faci un copil. Un copil este binevenit, dar parcă dacă e făcut cu ăla cu care simți, de multe ori îl iubești pe copil pentru că vezi în copil bărbatul ăla”, a declarat Oana Zăvoranu.

Citește și:

Oana Zăvoranu, tot adevărul despre divorțul de Pepe: „Nu-l mai iubeam, veneam acasă la 5 dimineața”

Oana Zăvoranu, lucruri nespuse despre moartea mamei. Câți bani are să-i dea Lazarus, după ce a numit-o "asasină"

Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
andreea marin si cove jpg
woman 4214744 1920 jpg
david si victoria beckham
cub anamaria prodan animat gif
Kristina Cepraga Dana Savuica E OK sa fii vedeta 2018 jpeg
Soldati ucraineni Ucraina FOTO Ministerul ucrainean al Apărării Twitter jpg
Alexandru Arsinel Arhiva Adevarul (7) JPG
image
image
image
image
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
david si victoria beckham
Amal și George Clooney (8) jpg
Stela Popescu &  Alexandru Arşinel
vlduta lupau si adi rus colaj