Oana Zăvoranu are iubit tânăr şi în serialul “Sacrificiul”

image
Diva şi Boby sunt personajele principale din „Sacrificiul”

Actorul Conrad Mericoffer (31 de ani), cel care în serialul „Fructul oprit” a fost „soţul” Alinei Puşcaş (33 de ani), revine în producţia „Sacrificiul”, tot la Antena 1, în rolul lui Boby, iubitul Divei, personaj interpretat de Oana Zăvoranu (46 de ani).

Conrad Mericoffer, cu origini ruso-austriece, a debutat în actorie la 21 de ani, când a fost premiat de UNITER. În viaţa reală, Conrad e căsătorit cu actriţa Victoria Răileanu (31 de ani) care joacă în serialul „Vlad” (PRO TV), iar împreună au un băieţel, Carol (4 ani).

Diva e o cunoscută prezentatoare tv retrasă din viaţa socială, care trăieşte din mici afaceri de succes. Iubitul ei mai tânăr, nutriţionist şi profesor de yoga cu clientelă exclusivistă, o iubeşte enorm, nu iese din cuvântul ei şi vrea s-o vadă mereu fericită. Diva si Boby locuiesc într-o casă spectaculoasă pe malul unui lac cu o privelişte regală. Liniştea lor e tulburată de familia Zamfir care se mută lângă ei. Producţia inspirată din realitate va intercala trei poveşti a trei familii din medii diferite. 

meghan markle harry regina jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
meghan markle harry regina jpeg
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
Regina Elisabeta
BeFunky collage (12) jpg
Ioana Petric jpg
Avioane F-35 FOTO f35.com
 Mobilizare partiala - rusi trimisi la razboi FOTO Profimedia
image
image
image
image
BeFunky collage (12) jpg
Adda
cub nicoleta luciu animat gif
simona gherghe
Adelina Pestrițu
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf