Oana Zăvoranu declară război vedetelor în emisiunea personală: «Am și eu antipatiile mele»

oana zavoranu jpeg
Oana Zăvoranu a făcut dezvăluiri despre Răzvan Ciobanu

Oana Zăvoranu se pregătește intens pentru emisiunea pe care o va modera pe canalul personal de pe Youtube. Vedeta a declarat că motivul pentru care ea își dorește să realizeze acest lucru este faptul că simte că trebuie să se facă dreptate în showbiz-ul românesc.

Oana Zăvoranu le cere prietenilor virtuali păreri cu privire la emisiunea de pe youtube pe care urmează să o lanseze în curând și care promite momente teribil de sincere și dezvăluiri șocante despre vedetele din România. Zăvo va dezvolta și subiecte precum moda și produse cosmetice pe care le recomandă. 

Oana Zăvoranu va avea propria emisiune pe Youtube

„Am nevoie în pregătirile mele să știu de la voi ce subiecte vreți să abordez...eu m-am gândit la discuții despre modul în care poți să îți îmbunătățești calitatea vieții, prin nerepetarea unor greșeli, gândire pozitivă, sfaturi din proprie experiență din care eu am învățat lucruri despre mine la care știu că vreți să vă răspund, legat de modul meu de viață, creme, mâncare, gândire, tot ce mă reprezintă pe mine ca om și care m-a făcut să ajung azi unde sunt, ciudățenii și ritualuri neștiute despre mine, (și alte lucruri nespuse vreodată), modă, beauty și logic....bârfe la modă dar tratate și abordate în stilul meu caracteristic, fără pedea sau menajamente”, a scris Oana Zăvoranu pe rețelele de socializare. 

Deși nu vizează pe nimeni anume în emisiunea de pe Youtube, Oana Zăvoranu vrea să ofere informații cu privire la toate vedetele din România. 

„Nu e vorba că am ceva cu cineva, deși logic că am și eu simpatiile și antipatiile mele, pe care nu mi le voi ascunde, dar nu sunt legată ombilical de această lume a showbiz-ului, nu am prietenii cu nimeni, pentru că în showbiz nu există prietenii, există numai mâncătorie și rivalitate, dar  ei/ele, se prefac să dea bine la cameră că sunt prietene/prieteni. Eu am amiciții”, a continuat Oana pe Instagram. 

cub florin zamfirescu png
mugur mihaescu jpg
marilyn monroe
BeFunky collage (18) jpg
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
Declic Ministrul Mediului
Rica Raducanu, Facebook jpg
cub bromania png
Ramzan Kadîrov FOTO Profimedia
Marinela Ardelean a primit titlul de "Cel mai bun somelier" (2014) FOTO: Arhiva personală
image
image
image
image
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
marilyn monroe
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Adriana și Eliza Iliescu