Oana Zăvoranu, fără silicoane și cu rochița până sub fund, pe covorul roșu de la «Sacrificiul»

Oana Zăvoranu a arătat foarte bine la avanpremiera serialului în care o interpretează pe „Diva”
Oana Zăvoranu a arătat foarte bine la avanpremiera serialului în care o interpretează pe „Diva”

Oana Zăvoranu și-a etalat noul decolteu, mai discret de data aceasta după ce a renunțat la silicoane, pe covorul roșu de la avanpremiera serialului în care joacă, „Sacrificiul”./

Miercuri, 4 septembrie, a avut loc avanpremiera primului episod al noului serial marca Antena 1, „Sacrificiul”, prin intermediul căruia Oana Zăvoranu și-a reluat aparițiile pe micile ecrane în postura de actriță. În acest proiect, Oana interpretează personajul „Diva”, care are un caracter la fel de puternic ca al său, semn că rolul este, mai degrabă, o extensie a personalității Oanei Zăvoranu. 

Oana Zăvoranu, la avanpremiera serialului „Sacrificiul”

Evenimentul a avut loc la Mogoșoaia și a strâns la un loc mai multe nume sonore autohtone, care s-au bucurat de vizionarea în avans a primului episod al serialului, iar actorii au participat și ei, bineînțeles, afișându-se care mai de care în ținute atrăgătoare. 

Oana Zăvoranu s-a prezentat pe covorul roșu al avanpremierei serialului „Sacrificiul” într-o ținută sexy, care o caracterizează. Diva din realitate a purtat o rochie scurtă cu volane în partea de jos, de culoare maronie, asortată cu câteva accesorii de pus la mâni și în urechi.

Oana promovează „naturalul” și se menține în continuare foarte bine, arătând ca în tinerețe
Oana promovează „naturalul” și se menține în continuare foarte bine, arătând ca în tinerețe

Singurul detaliu care nu a mai ieșit în evidență de data aceasta însă a fost decolteul Oanei, care înainte era mult mai generos, însă vedeta a decis să renunțe definitiv la silicoane în urmă cu puțină vreme. Mai mult decât atât, tot pe fondul acestei decizii de a renunța la „artificial”, Oana, în vârstă de 46 de ani, începe să promoveze cât de mult poate, și în mediul online, naturalul, criticând intervențiile estetice exagerate. Vedeta arată în continuare foarte bine și la ten și la siluetă, așa că urmăritoarele ei ar putea, într-adevăr, să îi urmeze exeplul. 

„Sunt foarte conștientă în acest moment de toate atuurile pe care le posed. De aceea sunt ok cu mine să îmi arăt diverse părți ale corpului, fără probleme, nu că să demonstrez cuiva, ceva, ci că să arăt că se poate să fii cool și fără 8548 de mii de intervențîi chirurgicale, sau artificii gen unghii lungi și false, kile de extensii sau de buze, 379 de rânduri de brizz-brizz-uri de împopoțoneală pe tine.


    Oana promovează „naturalul” și se menține în continuare foarte bine, arătând ca în tinerețe Foto: Gheorghe Chelu
Oana promovează „naturalul” și se menține în continuare foarte bine, arătând ca în tinerețe Foto: Gheorghe Chelu

Să faci niște masaje sau proceduri non invazive de câteva ori pe săptămână,( n-ai scuză că ți-e lene, n-ai bani sau n-ai timp, că timp să bârfești sau să scrii mesaje de pe unele conturi, inclusiv pe-al meu) să te cremuiesti zilnic, inclusiv seară înainte de culcare, chiar dacă îți cad ochii în gură, să ai grijă de dinții tăi, să îi speli și să îi faci decenți la un stomatolog, dar nu faianțe că ale lui Hâț (Dorian Popa n.r), n-am nimic cu el dar nu ii suport dinții. Să te demachiezi obligatoriu înainte de somn...mai am și alte reguli care mă țîn așa frumoasă, dar poate în altă postare. A..și să îți faci o dată pe an, un pic de botox în frunte...ATÂT ! Trec pentru mezoterapie și alte chestii non invazive de câte ori pot și e cazul, la dr. meu, care mi-a scos și silicoanele că am vrut eu”, a scris Oana Zăvoranu pe contul personal de Instagram. 

FotoJet jpg
4 printesa diana 2 jpg jpeg
6 anamaria prodan fiica jpg jpeg
ramona si cazacu jpeg
ruxi bas  crop 1635169168 jpg
FotoJet (3) jpg
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg
buta jpg
1669494557875057 1XMKigNP jpg
Bataie intre suporteri jpg
image
image
image
image
FotoJet jpg
ramona si cazacu jpeg
foto1 parada GettyImages jpg
dana rogoz sot radu dragomir jpg
diana sucu si dan sucu jpg
mihai morar il critica dur pe culita sterp jpg