Oana Zăvoranu îi strică Sărbătorile fostului soţ, Pepe

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Nici de Sărbători nu au linişte. Marți, 3 aprilie, Oana Zăvoranu va da cu subsemnatul la Secţia 10 de Poliţie, în calitate de persoană vătămată. Aceasta îl acuză pe Pepe că i-ar fi stricat imaginea şi-i cere daune morale în valoare de 500.000 de euro.

Când toţi credeau că Oana Zăvoranu şi Pepe şi-au încheiat socotelile odată cu divorţul, iată că războiul dintre ei este la fel de aprig ca la început. În continuare dau cu subsemnatul pe la tribunal, iar de data aceasta se vor vedea şi la poliţie, pentru că bruneta nu vrea să rămână cu onoarea pătată.

În 2011, Pepe a făcut o plângere împotriva fostei soţii, care ar fi plecat de acasă cu mai multe bunuri care îi aparţineau artistului, chiar înainte de divorţ. El spunea că ea i-a luat suma de 75.000 de euro dintr-un seif şi că i-a vandalizat casa, după ce s-au despărţit. Dacă ar fi fost găsită vinovată, bruneta ar fi riscat până la 15 ani de puşcărie. Pepe nu a vrut să renunţe nici la bani, dorind să-şi recupereze prejudiciul şi ar fi vrut de la fosta lui soţie daune în valoare de 150.000 de euro. Cererea lui Pepe a fost respinsă ca nefondată patru ani mai târziu.


    Nonconformistul  cuplu a trecut  printr-un divorţ  cu scântei în  urmă cu 7 ani
Nonconformistul cuplu a trecut printr-un divorţ cu scântei în urmă cu 7 ani

Ca urmare a hotărârii definitive din 2015 în care a avut câştig de cauză, Oana Zăvoranu s-a trezit acum să-i ceară fostului soţ despăgubiri morale şi materiale în sumă totală de 500.000 de euro. Ea consideră că, din 2011 de când a început divorţul, şi până în 2016, Pepe nu a făcut decât să îi strice imaginea şi să fie considerată o ”hoaţă”. Aşa că vedeta vrea despăgubiri pentru aceste jigniri şi insulte pe care i le-a adus prin emisiunile televizate şi nu numai.

Zăvo va da cu subsemnatul la Poliţie

Astfel, marți, 3 aprilie, la orele 14.00, Oana Zăvoranu trebuie să se prezinte la sediul secţiei de poliţie din Sectorul 3, pentru a fi audiată în calitate de persoană vătămată. ”După aproape şase ani în care am fost nevoită să mă prezint la poliţie şi la instanţele de judecată, supusă unui linşaj mediatic şi unei presiuni psihice de neîngăduit, considerată ”hoaţă” de opinia publică, mi-am dovedit nevinovăţia. Organele judiciare au constatat că Pascu Ionuţ (alias Pepe) a minţit în sesizările şi declaţiile date cu privire la săvârşirea infracţiunii de furt. Este momentul ca Pascu Ionuţ Nicolae să răspundă penal şi să fie obligat la repararea integrală a prejudiciului moral suferit, evaluat la suma de 500.000 de euro”, se arată în comunicatul trimis de aceasta.  În urma audierilor care vor avea loc săptămâna viitoare, rămâne de văzut dacă Oana Zăvoranu va obţine suma de jumătate de milion de euro, de la fostul soţ.

Click! spune

simeon stalpnicul png

Pepe şi Oana Zăvoranu au fost căsătoriţi timp de cinci ani, în perioada 2006-2011. Au divorţat cu scandal şi fiecare şi-a văzut de viaţa lui.

simeon stalpnicul png

Artistul este căsătorit cu Raluca Pastramă, alături de care are doi copii, Rosa Alexandra şi Maria. Oana Zăvoranu s-a măritat şi ea în octombrie 2017 cu palestinianul Alex Ashraf.

Nici Mutu nu stă liniştit. Executat silit pentru transferul unui jucător


    foto: inquam
foto: inquam

Viaţa lui Adrian Mutu părea să fi intrat într-o zodie bună. S-a căsătorit cu frumoasa Sandra, aceasta i-a făcut un băiețel care va împlini luna aceasta un an, iar pe plan profesional se discută de revenirea sa în poziția de antrenor al echipei Concordia Chiajna. 

Iată însă că recent el a primit o veste care i-a cam stricat planurile, pentru că trebuie să scoată 13.000 de euro din buzunar, după ce magisrații au dispus executare silită împotriva lui. Mutu a fost chemat în instanță la Judecătoria Sectorului 1 de către italianca Lucia Bianco. Femeia este agent de jucători, iar în urmă cu câțiva ani, ea și ”Briliantul” nostru au făcut transferul unui fotbalist către Piacenza.

 Italianca îl acuză pe român că ar fi luat mai mulți bani în urma acestei ”afaceri”, așa că l-a dat în judecată. La începutul lunii martie, magistrații au admis cererea de încuviințare a executării silite. Suma pe care trebuie să o plătească italiencei este de 13.000 de euro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
roberto cavalli GettyImages 462625565 jpg
gheorghe dinicu1 jpg
florin piersic  jpg
Theo Rose jpg
banner gabriela cristea png
banner catinca oana roman png
roberto cavalli GettyImages 462625565 jpg
ariana grande rochie floare jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net