Oana Zăvoranu împlinește 48 de ani. Ce intervenții estetice a suferit ca să arate așa

image
Oana Zăvoranu pozează în ipostaze sexy la 48 de anifoto: arhiva personală/Facebook

Oana Zăvoranu face parte din categoria femeilor frumoase de la mama natura, însă a avut și ea grijă să se întrețină pentru asta. Vedeta a împlinit 48 de ani miercuri. Iată ce intervenții estetice a suferit cea supranumită Querida, pentru a arăta atât de bine.

O figură controversată, care a ațâțat showbiz-ul românesc de-a lungul anilor! Oana Zăvoranu - actriță, fostă prezentatoare și vedetă tv. A fost căsătorită cu Pepe, iar în prezent este căsătorită cu Alex Ashraf, de origine palestiniană.

Miercuri, Oana Zăvoranu a împlinit 48 de ani și este greu de crezut că are această vârstă, având în vedere tonusul fizic. Oana Zăvoranu este o femeie frumoasă, cu un trup tras prin inel, iar trăsăturile sunt moștenire de familie. Mărioara Zăvoranu, mama ei, a fost o femeie frumoasă, iar Oana a insistat de fiecare dată că și-a iubit enirm tatăl, Ioan Bănicioiu. "Tată este unul singur. Mă refer la cel natural, Ioan Bănicioiu. Pe Nicolae Zăvoranu îl consider tată de-al doilea și îl iubesc enorm, dar dragostea mea imensă este pentru TATA”, a scris Oana Zăvoranu la un moment dat pe rețelele sociale.

image
Oana Zăvoranu și-a iubit enorm tatăl, pe Ioan Bănicioiufoto: arhiva personală

Iată că vedeta a reușit de-a lungul timpului să-și păstreze frumusețea chipului, dar și a trupului, astfel că nu este prea mare diferență între Oana de azi, și Oana de la 24 de ani. Sprâncene groase, buze cărnoase, păr negru bogat, ochi verzi, trăsături exotice, însă în ceea ce privește menținerea frumuseții, intervențiile estetice au jucat și ele un rol important.

Pentru riduri Oana a apelat la injecțiile cu botox sau acid hialuronic, pentru o talie trasă prin inel a apelat la liposucții, iar pentru un bust generos a apelat la protezele siliconice. La nivelul sânilor a avut nouă intervenții, iar în cele din urmă a renunțat definitiv la implanturile mamare.

"Mi-am făcut a 9-a operație la sâni, ca să ajung ca la început, naturală, fără silicoane, cu sâni de adolescentă, și mi-a ieșit! Sunt în situația în care pot iniția un nou trend al femeilor naturale, care nu au nevoie să se umple de plastic pentru a fi frumoase. Consider că în prezent există tendința total greșită, de a-și face toate operații care să le deformeze nejustificat. Silicoane ca pepenii, talie mai subțire ca a unui somalez și fund lat, mare de vădană.

Un corp armonios cu umerii zvelți, talie de bun simț și fund mic, frumos, mai puțin lat decât umerii, este exact ce place ochiului normal și minții nepoluate”, a spus Oana Zăvoranu acum ceva timp.

În ultima sa intervenție media, la podcastul lui Cătălin Măruță, Oana s-a prezentat impecabil. Frumoasă din cap până în picioare, departe de vârsta din buletin! 

Citește și:

Ce face soțul tinerel al Oanei Zăvoranu pentru a păstra vie flacăra iubirii

Oana Zăvoranu, tot adevărul despre divorțul de Pepe: „Nu-l mai iubeam, veneam acasă la 5 dimineața”

meghan markle harry regina jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
meghan markle harry regina jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
Regina Elisabeta
Ioana Petric jpg
BeFunky collage (12) jpg
Horoscop 29 septembrie sursa foto Pixabay
Soldati ucraineni se adapostesc in timpul unui bombardament in Lyman- razboi Ucraina FOTO Profimedia
Noul stadion Farul FOTO Machetă Primăria Constanța jpg
image
image
image
image
BeFunky collage (12) jpg
Adda
cub nicoleta luciu animat gif
simona gherghe
Adelina Pestrițu
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf