Oana Zăvoranu le dă ultimatum vrăjitoarelor: "Le pun cu botu' pe labe"

Ultima actualizare:

    Oana Zăvoranu îşi vrea banii înapoiSursă foto: arhivă personală
Oana Zăvoranu îşi vrea banii înapoiSursă foto: arhivă personală

Oana Zăvoranu vrea ca “vrăjitoarele” să îi ceară scuze în genunchi! Aceasta a ameninţat că, în cazul în care nu primeşte ceea ce i se cuvine, acestea vor întra în curând în pulşcărie, a declarat vedeta.

În urmă cu două zile, Oana Zăvoranu  a fost la o rundă de mediere cu Vanessa şi Melisa. După mai multe negocieri, acestea nu au ajuns, se pare, nicio înţelegere. Şi asta deoarece cele două nu ar fi stâns banii ceruţi de Oana Zăvoranu şi nici nu vor să îşi ceară scuze în genunchi faţă de aceasta. Este vorba, se pare, de o sumă de peste 950.000 de euro, care ar reprezenta contravaloarea bunurilor pierdute şi daune morale.

"Nu au venit cu banii pe care i-am cerut eu, au venit cu: "Să moară mama, iartă-ne şi pe noi!". Eu v-aş ierta, dar nu sunt Dumnezeu. Şi eu, când venea necuratul peste mine, trebuia să fac bani din piatră seacă, să îmi vând chiloţii ca să nu vină dracu' peste mine. Acum le-am spus că am eu un cămătar, Sebastian Dobrescu (n.r. - parte implicată în proces), dacă vor, le fac cunoştinţă cu el. Nu îmi daţi ceea ce trebuie, la puşcărie! Eu, oricum, voi câştiga procesul. Dovezile sunt zdrobitoare, eu am fost o victimă. Toată lumea ştie că nu începea un asemenea proces dacă nu existau dovezi zdrobitoare. Sunt în stare să renunţ la împăcarea cu ele dacă nu-şi cer scuzele cum vreau eu. Pentru toată imaginea negativă şi toată umilinţa pe care am suferit-o, scuzele se cer cum vreau eu. Şi sunt în stare să renunţ la mediere şi las procesul să îşi continue cursul pentru că ştiu că va fi în favoarea mea. Eu sunt o victimă! Şi dacă refuză să îşi ceară scuze în termenii puşi de mine, le trimit acasă. Le pun eu cu botul pe labe", a povestit Oana Zăvoranu pentru Ring.

Oana Zăvoranu este convinsă că, în cele din urmă, va avea câştig de cauză şi nu vrea să ierte pe nimeni."De ce să îi iert? Pe toţi îi paşte puşcăria pentru că mi-au creat daune morale, fizice şi psihice”, a adăugat vedeta pentru aceeaşi sursă."Nu au reuşit să vină cu bani, au venit cu o sumă, dar noi nu lucrăm cu jumătăţi de măsură. Ăsta e motivul pentru care nu s-a ajuns la nicio înţelegere. Ei au vrut să ne împăcăm parţial. Va mai avea loc o ultimă şedinţă, e un ultimatum, nu putem să ne întâlnim de 1.000 de ori că au mai găsit ei nişte bani", a precizat Viorel Mocanu, avocatul vedetei, pentru sursa citată. 

image
image
image
image
image
image
FotoJet (12) jpg
FotoJet (9) jpg
3 mioara velicu 40 de intrebari cu denise rifai kanal d jpg jpeg
FotoJet (6) jpg
Fuego concert Sala Palatului  jpg
image png
image png
image png