Oana Zăvoranu recunoaște: «Aș apela la o mamă surogat. Sunt hotărâtă»

20 decembrie 2017
simeon stalpnicul png
Oana Zăvoranu vrea copil, însă nu vrea să fie ea cea care îl va aduce pe lumeFoto Instagram

Oana Zăvoranu își dorește să fie mamă, însă nu-și dorește să simtă cum este să aduci pe lume un copil. Vedeta vrea să evite cu desăvârșire orice slăbiciune sau durere și își dorește să plătească o altă femeie care să-i poarte în pântece copilul.

Chiar dacă, în urmă cu puțin timp, Oana le judeca pe mamele care alăptau în public, aceasta și-a dorit să sublinieze faptul că nu există niciun dubiu cu privire la dorința ei de a deveni în viitor mamă. 

Oana a mărturisit că soțul ei, Alex, își dorește să aibă un copil, să fie tată, cei doi au discutat despre acest aspect, însă Oana a fost categorică cu privire la acest aspect. Nu-și dorește să simtă cum e să aduci pe lume un copil, iar faptul că a a rămas de 3-4 ori însărcinată și a avortat, demonstrează acest lucru. 

"Nu cred că are legătură cum arată ea, dacă e din spermatozodiul soțului si ovulul ei, el arată ca tine. Trebuie să fie sănătoasă. Aceste femei care pentru o sumă de 40-50 de mii de euro fac copii. Nu știu cum m-aș descurca când țipă și altele. Le aud pe altele când se plâng.

Eu am rămas însărcinată de 3-4 ori în viața mea, nu era momentul. Dacă este varianta să treacă alta prin durerile nașterii în locul meu, pe bani, de ce să nu o fac. Bărbatul meu își dorește un copil. Și aș apela la o mamă surogat, sunt hotărâtă", a declarat Oana Zăvoranu pentru Xtra Night Show.

cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
anca turcasiu jpg
BeFunky collage (19) jpg
BeFunky collage (18) jpg
bobonete jpg
bianca dragusanu gabi badalau jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
cub ioana ginghină animat gif
1 princess charlene of monaco gettyimages 1188623882 jpg jpeg
3dragusanu bassam png
image png
1 doinita oancea poveste jpg jpeg
roxana nemes deschidere jpg