Oana Zăvoranu, rugăciune înfiorătoare: «Regele meu, Lucifer!»

Oana Zăvoranu a publicat o rugăciune către Lucifer
Oana Zăvoranu a publicat o rugăciune către Lucifer

Multe s-au schimbat în viața Oanei Zăvoranu (42 de ani) după moartea mamei ei, Mărioara. Vedeta a moștenit o avere imensă pe care a început imediat să o cheltuie după bunul plac. În plus, dacă nu era destul de expusă până acum, bruneta a început să-și dea arama pe față în privința multor aspecte.

După ce și-a șocat fanii atunci când a mărturisit că își dorește să fie negresă, Oana Zăvoranu a făcut un gest incredibil pe o rețea socială. Vedeta a început să se roage pentru sănătatea pisoiașului ei bolnav, Mike, dar nu oricui, ci lui Lucifer, despre care Biblia scrie că este însuși Diavolul.

„Îngăduie-mi Tată atotputernic să pot concepe și duce la bun sfârșit, în mintea mea, și în fapt, ceea ce îmi doresc și mi-am propus, și care nu pot realiza fără ajutorul tău. Te rog, dă-i puterea pe care numai tu i-o poți da lui Mike, ca să își revină din greaua și dureroasa povară și boală în care este prins prizonier, fără vlagă și putință. Numai tu, Tată, îl poți ajuta”, își începe Oana rugăciunea.

Abia apoi devine șocant mesajul vedetei, când aceasta menționează numele lui Lucifer. „Cer aceste lucruri în numele tău, smerită și plină de respect, regele meu, Lucifer. Și fie ca tu să mă consideri de acum înainte vrednică de a-ți fi fiică, căci eu, cu emoție și ardoare, îmi doresc să-mi fii tată. Căci nu există alt Dumnezeu în afară de tine... Și cunoscând bine acest lucru, oare cine îndrăznește să dea închinare falsului Dumnezeu al Bibliei și al Coranului?”, a încheiat ea.


    Oana Zăvoranu a publicat o rugăciune către Luciferfoto: Arhiva Personală
Oana Zăvoranu a publicat o rugăciune către Luciferfoto: Arhiva Personală

Oana a publicat textul în dreptul unei imagini care întruchipează un înger cu aripi negre. Nici fanii înfocați nu îi mai înțeleg gesturile vedetei. „Și eu am crezut că o să-și revină, păcat că înnebunește mai mult pe zi ce trece”, a scris unul dintre ei, în rubrica de comentarii.

gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
cub andreea antonescu png
horoscop zilnic gemeni jpeg
rebeca pascu jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Chefi la cutite 4 Foto Antena 1 JPG
trenul regal jpg
Brasov 1 jpg
Bloc aida szilagyi FOTO renasterea banateana
Turist FOTO salvamont Bușteni jpg
image
image
image
image
vladuta lupau in america (2) jpeg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Bianca Brad podium jpg
Smiley si Horia Moculescu
cub puya tudor chirilă png
cub brigitte pastramă png