Oana Zăvoranu se pregătește să îmbrace rochia de mireasă! Bruneta a oferit detalii


    Oana Zăvoranu are de gând să se cunune și religios cu soțul palestinianFOTO: Arhiva personală
Oana Zăvoranu are de gând să se cunune și religios cu soțul palestinianFOTO: Arhiva personală

Deși nimeni nu mai credea că există bărbatul care să îi pună capac Oanei Zăvoranu (44 de ani), după divorțul cu scandal de Pepe, iată că inevitabilul s-a produs. Oana Zăvoranu s-a cununat civil cu iubitul ei, palestinianul Alex Ashraf (29 de ani), la 10 iunie. Cei doi au spus ''DA'' la Primăria Sectorului 1 în cea mai mare discreţie. Mai mult de atât, bruneta este hotărâtă să îmbrace și rochia de mireasă pentru prima oară.

Oana Zăvoranu e mai îndrăgostită ca oricând. Fosta soție a lui Pepe și-a găsit sufletul pereche în persoana lui Alex Ashraf, un bărbat mai mic ca ea cu 15 ani. După ce și-a luat iubitul de mână și a mers direct la Starea Civilă, acum bruneta este decisă să se cunune și în fața lui Dumnezeu.

”După câte am îndurat, credeţi că aş avea nevoie să stau cu cineva care să mă enerveze, să nu mă iubească. Ce motive aş avea eu pe lumea asta, când puteam sta singură pentru că niciodată n-am avut problema să mă mărit: "aoleu, rămân nemăritată, ce mă fac, ce mă fac?" Nu frate, s-a întâmplat, mi se pare normal să facem şi cununia religioasă. Ce sens avea să mă mărit sau să mai mult de atât, să stau, să locuiesc cu cineva dacă nu simţeam. E logic că am un zen şi o linişte sufletească care m-a făcut să-l doresc. Eu l-am cerut de soţ, să fie soţul meu. Şi uite-l cât e de frumos. El este botezat creştin-ortodox. El mănâncă carne de porc, el nu are probleme de astea că nu mâncăm de aia. El este învăţat româneşte şi n-are chestii de astea”, a declarat Oana Zăvoranu, marți (23 august), pentru emisiunea ''Star Matinal'', de la Antena Stars.

Zodiac - horoscop FOTO Shutterstock
Prințesa Kate Middleton și Prințul William, Profimedia jpg
cub horoscop bani
Cristina Pazurati în vizita la Tristan Tate FOTO Antena 3 CNN / Wowbiz
barbat suparat jpg
lidia fiica corneliu vadim tudor cum isi serba tatal ei ziua de nastere 802328 jpg
America Express Andreea Balan si Andreea Antonescu 6 amuleta Foto Antena 1 jpg
cub cornel Ilie png
image
image
image
image
image
image
 Constantin Enceanu este topit după nepoții săi
Monica Davidescu si Aurelian Temisan
 Nicu Covaci, invitat de seamă la ziua bunului său prieten și coleg, Ovidiu Lipan Țăndărică
roxana hulpe colaj jpg
cub theo rose png
adriana bahmuteanu