Oana Zăvoranu se pregătește să îmbrace rochia de mireasă! Bruneta a oferit detalii

image
Oana Zăvoranu are de gând să se cunune și religios cu soțul palestinianFOTO: Arhiva personală

Deși nimeni nu mai credea că există bărbatul care să îi pună capac Oanei Zăvoranu (44 de ani), după divorțul cu scandal de Pepe, iată că inevitabilul s-a produs. Oana Zăvoranu s-a cununat civil cu iubitul ei, palestinianul Alex Ashraf (29 de ani), la 10 iunie. Cei doi au spus ''DA'' la Primăria Sectorului 1 în cea mai mare discreţie. Mai mult de atât, bruneta este hotărâtă să îmbrace și rochia de mireasă pentru prima oară.

Oana Zăvoranu e mai îndrăgostită ca oricând. Fosta soție a lui Pepe și-a găsit sufletul pereche în persoana lui Alex Ashraf, un bărbat mai mic ca ea cu 15 ani. După ce și-a luat iubitul de mână și a mers direct la Starea Civilă, acum bruneta este decisă să se cunune și în fața lui Dumnezeu.

”După câte am îndurat, credeţi că aş avea nevoie să stau cu cineva care să mă enerveze, să nu mă iubească. Ce motive aş avea eu pe lumea asta, când puteam sta singură pentru că niciodată n-am avut problema să mă mărit: "aoleu, rămân nemăritată, ce mă fac, ce mă fac?" Nu frate, s-a întâmplat, mi se pare normal să facem şi cununia religioasă. Ce sens avea să mă mărit sau să mai mult de atât, să stau, să locuiesc cu cineva dacă nu simţeam. E logic că am un zen şi o linişte sufletească care m-a făcut să-l doresc. Eu l-am cerut de soţ, să fie soţul meu. Şi uite-l cât e de frumos. El este botezat creştin-ortodox. El mănâncă carne de porc, el nu are probleme de astea că nu mâncăm de aia. El este învăţat româneşte şi n-are chestii de astea”, a declarat Oana Zăvoranu, marți (23 august), pentru emisiunea ''Star Matinal'', de la Antena Stars.

borcea piscina JPG
giulia anghelescu2 png
laura cosoi png
meditate 1851165 1280 (1) jpg
BeFunky collage (34) jpg
gianina corondan tb1000 jpg
foto 1   Miki K Pital jpg
vacanta femeie jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
foto 1   Miki K Pital jpg
laura cosoi png
BeFunky collage (34) jpg
patrizia paglieri jpeg
giulia anghelescu2 png
Mircea Bravo webp