Oana Zăvoranu se pregătește să-și facă o schimbare de look. Cum va arăta vedeta

Ultima actualizare:

    Oana ZăvoranuFoto Instagram
Oana ZăvoranuFoto Instagram

Oana Zăvoranu și-a șocat prietenii virtuali cu o înfățișare foarte diferită, chiar dacă ea avea look-ul acesta în trecut, a mărturisit că își dorește să se întoarcă la el. Zăvo nu se oprește din a-și șoca fanii și a publicat o fotografie cu ea din trecut în care arăta total diferit.

Oana Zăvoranu este pusă pe treabă serioasă și vrea să continue seria de schimbări de aspect. Oana își dorește să-și facă din nou codițe împletite în stilul afro, așa cum purta cu câțiva ani în urmă.


    Oana ZăvoranuFoto Instagram
Oana ZăvoranuFoto Instagram

"Braids... O să le fac din nou, cu siguranță! " a scris Oana Zăvoranu pe Facebook.

Oana a mărturisit recent că nu-i este rușine să muncească, dar și că îi este dor de mama ei, chiar dacă trebuia să fie bandită cu ea.

„Mie nu îmi e ruşine de muncă. În viaţă trebuie să înveţi să îţi dezvolţi simţurile calităţii. Ruşine este să fii putoare şi să stai degeaba. Îmi e dor de mama şi mă oftic că nu este în viaţă (chiar ar vrea să vorbească cu spiritul mamei ei – n.r.), deoarece aş vrea sa mă uit în ochii ei şi să-i arăt ce am făcut singurică. Tatăl meu natural, Nelu Bănicioiu, vindea mâncare cu unt şi caşcaval. Tatăl meu natural făcea bani din piatră seacă. […] Sunt singura persoană publică care am făcut ceva care chiar contează. Regret că nu m-am născut în America, că nu sunt mai înaltă cu 5 cm şi că trebuia să fiu mai bandită cu mama. E mai bine să spui ca unii şi să faci ca tine. Mama a murit de septicemie, nu a murit din cauza supărării sau a stresului. Oamenii sunt răi şi fac bani de pe urma morţilor. Nimeni nu zice că nu am vrut să fiu patroană de cimitir”, a spus, printre altele, Oana Zăvoranu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
dan nutu ileana popovici jpg
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image
actualitate.net
image
actualitate.net