Oana Zăvoranu, speriată groaznic de fostul iubit! Ce a ajuns să facă Alex pentru brunetă

image
Alex a intrat peste Oana Zăvoranu în casăFoto: captură Antena 1

Circul continuă între Oana Zăvoranu (41 de ani) şi fostul ei iubit, Alex (27 de ani). După ce bruneta i-a mărturisit săptămâna trecută că are pe altcineva, Alex nu mai are linişte şi încearcă să afle despre cine este vorba. Invitaţi marţi seară în emisiunea ''Acces Direct'', de la Antena 1, Alex şi Zăvo s-au războit încontinuu în platou.

Cei de la ''Acces Direct'' au difuzat imagini cu palestinianul după terminarea emisiunii ''Un show păcătos'' de luni seară. Alex, pe numele său real Ashraf Abu Amoud, nu se resemnează cu gândul că a pierdut-o pe Oana, lucru care l-a făcut să recurgă la un gest nebunesc. A mers acasă la brunetă, unde a intrat prin efracţie pe geam. Camerele de supraveghere au surprins momentul în care aceasta a intrat peste Oana în casă. Fiind singură, Zăvoranca s-a speriat destul de tare.

''M-am speriat foarte tare. Eu tocmai mă pregăteam să mă duc spre dormitor. Când am dat să ies din bucătărie, m-a luat cineva în braţe şi mă pupa. Am zis: ''Aici îmi e sfârşitul''. Îmi e ruşine să mai sun la 112 pentru că mă întreabă ăştia unde îi găsesc. Am ajuns să mă baricadez în casă. Ne-am certat până la 7 dimineaţa. Alex este extrem de gelos, nu e prima dată. Într-o secvenţă de gelozie şi-a făcut praf telefonul. Eu nu am linişte în casa mea'', a mărturisit Oana, la emisiunea Acces Direct.

''Ce a fost în capul tău? Te-ai gândit că aş putea să sun la poliţie? Ai intrat peste mine în casă ca un hoţ. Alex are grijă să vadă cu cine vorbesc eu. Şi dacă citesc o revistă îmi zice să stau cu el, că e iubitul meu. Îmi cer scuze că am telefon, că mă sună lumea.''

''Eram gelos, normal. Se pupa cu Răzvan de faţă cu mine. Şi Oana a avut un moment de gelozie cu mine'', a mărturisit Alex pentru emisiunea ''Acces Direct''.

Încercând să se justifice pentru gestul său, Alex a ţinut să explice de ce a recurs la aşa ceva: ''M-am dus cu haine în geantă, am zis că poate mă mut înapoi. Mă gândeam să nu fie cu cineva. Nu mă băteam dacă era aşa. Nu ştiam că ai cameră acolo, am văzut geamul deschis şi am zis să mă chinui. Te iubesc, nu am spart casa, nu am spart nimic. Problema e că Oana vorbeşte prea mult la telefon cu alţii, sunt gelos. Telefonul îi suna într-una, răspunde şi stă de vorbă cu orele. Era un bărbat, am tras cu urechea. O întreba dacă îl mai iubeşte, când se mai văd. Am rugat-o frumos să închidă. Nu ştiu cu cine vorbea, o să aflu''.

Oana Zăvoranu şi Alex au format un cuplu începând cu 1 august, dar relaţia lor s-a terminat brusc după ce fosta iubită a tânărului de 27 de ani a apărut la televizor şi a început să dea detalii despre trecutul lor şi despre copilul pe care îl au împreună.

cub ionita si viorica de la clejani (1) png
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
FotoJet (1) jpg
colaj loredana groza jpg
Athos Salome jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
cub cristian arsinel png
florin zalomir
Screenshot 2022 10 03 at 17 51 40 png
Sinodul Bisericii Ortodoxe Romane FOTO Basilica jpg
image
image
image
image
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
sotie Arsinel jpg
foto 1 arsinel Adevarul (7) jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
FotoJet (4) jpg
Bella Hadid a plans in fiecare zi jpg