Oana Zăvoranu, tot adevărul despre divorțul de Pepe: „Nu-l mai iubeam, veneam acasă la 5 dimineața”

image
Oana Zăvoranu, invitată la podcastul lui Cătălin Măruțăfoto: captură Youtube

După 11 ani în care nu și-au vorbit, Oana Zăvoranu (47 de ani) și Cătălin Măruță au îngropat securea războiului! Vedeta a fost invitată în cadrul podcastului „Acasă la Măruță”, unde a făcut dezvăluiri-bombă despre cele mai controversate capitole din viața ei. Zăvo dă cărțile pe față despre divorțul de Pepe.

Oana Zăvoranu și Pepe au trecut, în 2011, prinrt-unul dintre cele mai scandaloase divorțuri din showbizz-ul românesc, după o căsnicie de cinci ani. Artistul a acuzat-o la acea vreme pe fosta lui soție de infidelitate, după ce a descoperit că Oana a călcat strâmb și l-a înșelat cu celebrul Tudy.

“Oana s-a despărțit de Pepe, nu Pepe de Oana. Eu am divorțat cu o lună înainte, dar el nu a știut. Eu am divorțat pentru că nu am mai vrut ca să mă ierte el pe mine. Noi convenisem cu avocații să nu spunem toată tărășenia cu Tudy, să ne despărțim civilizat, dar el s-a dus pe la emisiuni tv și a spus de tot. Eu nu-l mai iubeam pe Pepe. Așa cum m-am îndrăgostit de el, într-o zi nu am mai simțit nimic. Erau două luni de când eu tot veneam la 5-6 dimineața acasă, dormeam pe canapea. Epuizasem toate coafezele, toate prietenele. Știu, a fost mare tragedie că l-am înșelat!”, a dezvăluit Oana la podcastul lui Cătălin Măruță.

"El nu suporta să mă pup în telenovele, era gelos"

Oana l-a acuzat, la rândul ei, pe fostul soț ca i-a stricat cariera în telenovele cu gelozia lui excesivă. “Eu, când am plecat din Pro TV, am suferit, a fost înainte de vreme. A fost din cauza lui Pepe, a fost ca un anus contra naturii. El nu suporta să mă pup in telenovele. Era gelos. Eu am pierdut niște trenuri atunci. Am avut o discuție cu Adrian Sârbu când am plecat din Pro TV. Sârbu mi-a zis: <Nu pleca, pentru că o să-ți dai pumni în cap!> Și așa a fost! Și el avea videoclipurile lui, în care se îmbulina cu alea. Se pupa și el cu altele, dar eu nu i-am zis că doarme pe balcon. M-a pus să aleg între el și carieră și l-am ales pe el, constrânsă de el. Nu a fost bine!”, a mai spus Oana Zăvoranu.

image
Pepe și Raluca au divorțat după 8 ani de căsniciefoto: Facebook

“Nu am crezut niciodată în căsnicia dintre Pepe și Raluca!”

Divorțul neașteptat dintre Pepe și Raluca Pastramă i-a picat mănușă Oanei Zăvoranu. Aceștia au divorțat în februarie la notar, după opt ani de căsnicie, spre satisfacția Oanei, care nu a crezut niciodată în mariajul lor. Ba, mai mult, de câte ori a avut ocazia, Oana i-a ironizat în fel și chip atât pe fostul soț, cât și pe Raluca Pastramă. “Pe mine m-a pus o țară întreagă la zid că l-am părăsit pe Pepe, că i-am frânt inima. El cânta, se jelea peste tot, era nenorocire. Câte luni au trecut până când s-a căsătorit el? Vreo 8-9 luni. Bă, dar nu, adică, niciun doliu, așa, nu purtăm? Eu eram infidela în care se arunca cu ouă! El nu a plâns, șase luni a fost pe la televizor, a suferit în el. Cât timp a trecut până când și-a pus el pirostriile? În timpul ăsta nu a stat degeaba. Nu că și-a făcut o relație, dar s-a și însurat. Doliul se poartă un an, nu?! Nu m-a durut, cât m-a iritat căsnicia lui Pepe cu Raluca, pentru că am simțit că este făcută la ambiție. Nu am crezut niciodată în această căsnicie, îmi pare rău. Scandalul și tot ce s-a întâmplat cu el a fost pentru că am fost ațâțată. Nu am suferit deloc, eu am fost ofticoasă. L-am iubit și s-a terminat. Mai departe a fost oftică. El a fost escroc și s-a vândut că s-a dus la tv sa plângă cu ochii ăia de cățeluș rănit. El nu are curaj acum să dea ochii cu mine”, a declarat Oana Zăvoranu, în cadrul podcastului.

Citește și:

Oana Zăvoranu a prevestit divorţul lui Pepe de Raluca Pastramă? "O căsătorie forţată, unde nu există dragoste, ci înșelăciune din partea ei"

Prima reacție a Oanei Zăvoranu după ce Pepe a anunțat că divorțează: „Or să se împace, e regie”

Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
andreea marin si cove jpg
woman 4214744 1920 jpg
david si victoria beckham
Kristina Cepraga Dana Savuica E OK sa fii vedeta 2018 jpeg
cub anamaria prodan animat gif
Soldati ucraineni se adapostesc in timpul unui bombardament in Lyman- razboi Ucraina FOTO Profimedia
Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
image
image
image
image
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
david si victoria beckham
Amal și George Clooney (8) jpg
Stela Popescu &  Alexandru Arşinel
vlduta lupau si adi rus colaj