Obiectul din geanta Deliei care i-a făcut pe toţi să creadă că e pregătită să devină mamă


    Delia și Răzvan sunt împreună din 2010Foto: arhivă personală
Delia și Răzvan sunt împreună din 2010Foto: arhivă personală

Dicuţiile despre sarcină au devenit un subiect tabu pentru Delia, care a obosit să tot explice că cel puţin pentru moment nu are de gând să schimbe scutece. Artista a răspuns vehement unui şir de întrebări pe această temă, dar recent a lăsat să se înţeleagă că s-ar fi schimbat oarecum părerea despre un bebeluş în familia ei. Artista este căsătorită de aproape patru ani cu Răzvan Munteanu, care se ocupă şi de cariera ei, dar nu s-a gândit serios să devină mamă.

Sătulă să fie întrebată la tot pasul când își va face timp pentru a deveni mamă, Delia (34 de ani) a oferit un răspuns brutal de sincer. Se întâmpla anul trecut când se pare că artista excludea orice posobilitate de a deveni mămică. Între timp ea s-a dat de gol pe reţeaua de socializare în timp ce le arăta fanilor o fotografie cu geanta ei. Artista a dezvăluit că pe lângă cosmetice şi nelipsitul încărcător al telefonului mobil pe care îl foloseşte la capacitate maximă se află şi o cutie care a ridicat semne de întrebare.

Delia s-a dat de gol că are o cutie de lapte praf în poşetă
Delia s-a dat de gol că are o cutie de lapte praf în poşetă

Fanii nu au ezitat să o întrebe ce face cu laptele praf în geantă din moment ce teoretic nu prea ar avea nevoie să care după ea aşa ceva. "Da, este lapte praf. Nu-l beau. E pentru pufuleţi!", a explicat cântăreaţa, prinsă în aceste zile în focurile filmărilor pentru "iUmor" de la Antena 1.

Delia a dat de pământ cu cei care o băteau la cap să facă un copil 

Toamna trecută, cântăreaţa a vorbit despre şansele ca ea să devină mamă şi a spulberat orice speranţă celor care se aşteptau să o vadă cu un copil în braţe. "Treaba cu copilul mă enervează cam la fel de mult pe cât îi deranjează imigranții pe extremiștii de la noi. Acum recunosc că nu a fost mereu aceeași temă. Acum ceva vreme era: «tu când te măriți că trece timpul și o femeie nemăritată nu e o femeie împlinită». Înainte de asta era: tu când îți faci o carieră serioasă, ce e cu muzica asta, că doar nu se câștigă cine știe ce din ea și o femeie fără o carieră serioasă nu e o femeie împlinită.

(...) Pot să vă povestesc în schimb de ce sunt în stare. Vreau să îmi iau rucsacul în spate și să fug departe, cât sunt în stare de departe. Aș fugi în Nepal, aș merge în Tibet sau aș înota până în Noua Zeelandă înainte de face un copil. Aș trece și prin India, aș vizita Vietnamul și Koreea, m-aș plimba prin Papua Noua Guinee. Și lista e mai lungă decât pot eu enumera aici și toate înainte de a face un copil”, explică Delia, adăugând că niciunul din momentele recomandate în mod tradițional pentru a concepe un copil n-a fost potrivit pentru ea și soțul ei. 

Zodia care se îndrăgostește în luna februarie. Sursă foto: Pixabay
cub vali vijelie png
vedete jpg
wild bear selfie Colorado  jpg
gabriel mardale jpg
calendar ortodox 2021 30 ianuarie trei ierarhi mihai coman jpeg
maxresdefault jpg
cub Costin Craioveanu png
image
image
image
image
image
image
vedete jpg
cub Costin Craioveanu png
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
narcisa suciu si Daria jpg
oana zavoranu si sotul