Octavia Geamănu se întoarce la Observator

Ultima actualizare:

    Octavia Geamănu se întoarce pe sticlă curândFoto: Antena 1
Octavia Geamănu se întoarce pe sticlă curândFoto: Antena 1

În luna noiembrie, Octavia Geamănu de la Antena 1 a devenit mamă. Aceasta a adus pe lume primul său copil, un băiețel căruia îi acordă toată atenția. A lăsat cariera pe planul secund și s-a dedicat trup și suflet vieții de familie, acolo unde se simte cel mai bine, alături de micuțul Andrei și de soțul său, Marian Ionescu, liderul trupei Direcția 5.

Pentru că băiețelul are șase luni, Octavia a decis că este momentul să se întoarcă pe sticlă. La același post la care a obișnuit telespectatorii, Antena 1. Blonda a devenit ambasadorul noii campanii marca Observator, "Vara de 100 de zile". Mai mult, aceasta va face și live-uri pe pagina de Facebook a jurnalului de știri, de luni până vineri, de la ora 15.00.

"Revin cu gânduri multe și ancorate în realitatea redacției de azi, care s-a schimbat puțin de când am intrat eu în concediu. Și, în același timp, mă bucur că pot să fiu din nou alături de telespectatori, de care mi-a fost dor. „Vara de 100 de zile” este proiectul care mă readuce în fata telespectatorilor. Sunt ambasadorul acestei campanii, în cadrul Observatorului. Mi se potrivește de minune rolul ăsta de, dacă vrei, ambasador al bunei dispoziții. De pe 1 iunie, timp de 100 de zile, o să vedeți cele mai frumoase locuri din România cu oameni care știu să aprecieze ce le-a dat natura, o să vă arătăm destine de film, o să vă arătăm cum să vă umpleți timpul liber într-o manieră de neuitat, o să facem ca aceste 100 de zile să fie pentru voi un fel de "time of your life", a spus Octavia pentru observator.tv.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net