Octavia Geamănu, vacanţă fără soţ! Cu cine s-a distrat prezentatoarea | FOTO


    Octavia a stat la plajă şi a vizitat toată insulafoto: arhiva personală
Octavia a stat la plajă şi a vizitat toată insulafoto: arhiva personală

La început de vară Octavia Geamănu (31 de ani), prezentatoarea Observator Special de la Antena 1, a avut parte de o vacanță pe care și-o dorea de mult timp! A plecat fără Marian Ionescu, bărbatul care i-a devenit soţ în urmă cu patru luni, dar s-a distrat copios. Ştirista s-a relaxat împreună cu mama și cu sora, pe care le consideră de altfel două dintre cele mai bune prietene ale sale.

Destinația aleasă a fost una perfectă pentru iubitorii de soare, căldură, dar și de plimbări prin locuri istorice: Sardinia. "A fost o vacanţă superbă, în care am fost doar noi, fetele. Mama, sora și cu mine. Ne doream să plecăm toate trei și timp de o săptămână nu am avut program: dimineaţa stăteam pe plajă, iar după amiaza plecam să vizităm împrejurimile”, a povestit Octavia Geamănu.

Octavia s-a simţit excelent cu mama şi sora alături
Octavia s-a simţit excelent cu mama şi sora alături

Cele trei și-au petrecut cea mai mare parte a vacanței pe coasta de est, în San Teodoro și Marina di Orosei. Cea mai mare bucurie a Octaviei a fost să se întâlnească la fiecare colț cu ospitalitatea localnicilor, să le afle secretele stilului sănătos de viață și al longevității, să culeagă portocale cu un gust de-a dreptul savuros, să mănânce fructe și legume proaspete, culese din grădinile lor. "Oamenii din Sardinia se numără printre cei mai longevivi de pe planetă.  Am înțeles de ce. Trăiesc precum bunicii noștri. Muncesc la câmp toată ziua și mănâncă din propria producție. Cât am stat acolo, am mâncat doar din grădină: portocale, lămâi, caise, salată, vinete, toate legumele posibile și imposibile.

Octavia Geamănu a mâncat portocale direct din pom
Octavia Geamănu a mâncat portocale direct din pom

Și mai au un secret: după fiecare masă, de pe care nu lipsesc pastele, desigur, însă făcute în casă, ei mănâncă puțin cașcaval și beau un pahar de vin. Am descoperit că portocalele au alt gust. Le simt și acum mirosul. Iar ce nu mi-a plăcut... Să zicem ca n-am să mai încerc să gust vreodată cașcaval cu miere”, a mărturisit prezentatoarea.

Octavia Geamănu a făcut cură de legume şi fructe proaspete
Octavia Geamănu a făcut cură de legume şi fructe proaspete

Ştirista ă bifat şi câteva atracții turistice.

"Am vizitat Cagliari, orașul celor 7 dealuri, descris și ca orașul cel mai romantic din Sardinia, Olbia, Orgosolo, Nuoro, Alghero, unde am stat o zi. E un orășel cu un aspect medieval, cu străduțe înguste, pavate cu pietre cubice. Am făcut 2000 de kilometri cu mașina, doar să vizităm. De fapt, sfătuiesc pe oricine merge în Sardinia să închirieze o mașină. E obligatoriu. Altfel, sunteți blocați în stațiunea în care v-ați cazat. Și e păcat să nu te plimbi pe insulă, mai ales că sunt multe de văzut. Nu poți sta la plajă prea multe ore sau chiar zile. Oricât ai citi, la un moment dat te plictisești. Așa că eu mereu vizitez locurile despre care am citit înainte de a merge în respectivul loc.

Ştirista nu a stat doar la plajă şi a bătut insula în lung şi-n lat
Ştirista nu a stat doar la plajă şi a bătut insula în lung şi-n lat

Cea mai întinsă plajă mi s-a părut la Cinta. Nisip fin, apă transparentă de un turcoaz aproape ireal. Culmea e că mă așteptam să îmi placă mai mult Costa Smeralda, care e fără îndoială un paradis. Însă m-a fascinat zona opusă, Golful Orosei. Poate pentru că peisajul a rămas, în mare, neatins de mâna omului, astfel încât e pur”, și-a amintit Octavia. Vacanța a fost pentru prezentatoarea Observator Special și un motiv să-şi exerseze limba italiană. "Ador să intru în vorbă cu localnicii. Mai ales că așa mi-am dat seama că încă mă descurc în limba italiană. Profesorul meu din școala generală, domnul Sichitiu, cred că ar fi foarte mândru să afle asta. Peste tot pe unde mergeam, mă simțeam ca acasă. Oamenii sunt foarte prietenoși, deschiși, comunicativi. Timp să ai, că de povești nu duc sarzii lipsă”, a mai spus vedeta tv.    

cub toma caragiu png
cub irina margareta nistor png
cub horoscop iertare png
Prințul Harry jpg
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
cub adriana iliescu și eliza png
mihai bendeac jpg
horoscop bani jpg
image
image
image
image
image
image
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cosmin selesiB jpg
Kim Petras Sam Smith la Grammy 2023 profimedia 0754344361 jpg
cub bianca rus png
cub cristina cioran png
Prințul Harry jpg