Octavian Ursulescu: «În timpul liber pescuiesc, joc fotbal şi fac scufundări»

Ultima actualizare:

    Octavian se relaxează  la pescuit, în Deltă,  unde merge de  câteva ori pe an
Octavian se relaxează la pescuit, în Deltă, unde merge de câteva ori pe an

Octavian Ursulescu, cel mai carismatic prezentator de evenimente din România, are şi acum o grămadă de contracte, deşi concurenţa e serioasă. Ca să-şi păstreze tonusul, îşi umple timpul liber cu mai vechile sale pasiuni, despre care a vorbit, cu drag, într-un interviu de suflet acordat ziarului Click!

Invitat zilele trecute să prezinte evenimentul de lansare a noului album al Corinei Chiriac, “Ne cunoaştem din vedere”, Octavian Ursulescu arăta impecabil, fiind îmbrăcat la patru ace.


    Octavian  a câştigat  un braţ de medalii  la competiţile  sportive pentru cei  din mass-media
Octavian a câştigat un braţ de medalii la competiţile sportive pentru cei din mass-media

Nimeni nu l-a văzut vreodată morocănos, ba chiar are o răbdare de invidiat să socializeze. Aceste calităţi, dar şi fizicul de invidiat, îi aduc, în continuare,  contracte pe bandă. Nu stă însă o clipă locului nici în timpul liber.

“Îmi place să merg în Deltă, să mai pescuiesc o ştiucă sau un şalău, că acum e perioada propice pentru ei. Îmi place să mă relaxez în barcă sau pe malul apei. În rest, lucrez la două cărţi. Una este despre Titus Munteanu, vechiul meu colaborator, şi  o alta despre solista Marina Voica”, ne-a povestit el.

Octavian Ursulescu este foarte înalt şi are o alură atletică, însă nu mulţi ştiu că el intră în competiţii, alături de colegi de breaslă cu mult mai tineri. “Am zeci de medalii cucerite la Jocurile Olimpice ale Mass-Media, în Belgia, Turcia, Grecia, la volei, baschet, petanque (aruncînd bila), badminton, fotbal”, se mândreşte el, arătându-ne medaliile.


    Îi place să facă şi  scufundări, în timpul  vacanţelor exotice
Îi place să facă şi scufundări, în timpul vacanţelor exotice

Este fericit că locuieşte la curte, unde îşi face de lucru: „Am o grădină pe care o îngrijesc cu drag. Stau în vechea căsuţă bătrânească, în apropiere de Lizeanu şi are în jur puţin pământ. Am adus acolo din satul copilăriei mele, de la Chiheru de sus, din judeţul Mureş, un nuc, un piersic, un măr, mai sunt doi caişi şi un prun. Sunt «concentrat pe producţie», mai ales că nucul n-a apucat să rodească. Aştept într-un an-doi să o facă. Am plantat şi vreo patru aluni, pentru că îmi plac alunele şi i-am adus de la Moineşti, din Moldova, de la un prieten. Aşa că în curând, pe lângă fragii care mi-au inundat curtea şi care fac deliciul estival, pentru că am o cană de fragi în fiecare dimineaţă, o să am şi această producţie. Anul asta am strâns 8 pere, 20 de piersici, două mere, dar prunul şi caisul încă nu au dat rod”.

simeon stalpnicul png

Nu are copii, dar toată dragostea paternă şi-o revarsă asupra nepoatei sale, dar şi a tinerilor solişti pe care îi prezintă în festivaluri şi cărora le dă sfaturi preţioase de a rezista şi de a se impune în lumea atât de întortocheată a muzicii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
banner codin maticiuc png
banner Ella Crăciun png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net