Oficial, Dragoș Bucurenci e prezentatorul emisiunii "Supraviețuitorul"


    Dragos Bucurenci este prezentatorul emisiunii "Supraviețuitorul"Foto: arhivă personală
Dragos Bucurenci este prezentatorul emisiunii "Supraviețuitorul"Foto: arhivă personală

Așa cum s-a zvonit de ceva vreme, "Supraviețuitorul", emisiunea cu care cei de la PRO TV speră să câștige războiul audiențelor din această toamnă, îl are prezentator pe Dragoș Bucurenci. Vestea a fost făcută publică marți, 16 august.

Show-ul în care 18 concurenți trec prin probe dure pentru a câștiga 100.000 de euro și-a terminat filmările, așa că cel care se află la cârma emisiunii și-a luat vacanță. Bucurenci se află zilele acestea în Africa.

Dragoș a scris un mesaj pe Facebook, prin care s-a arătat mândru și fericit că este gazda de la "Survivor", varianta românească. "Mă bucur să pot confirma un zvon care circulă de o vreme și să-mi liniștesc prietenii și colaboratorii care credeau că am plecat două luni în vacanță în țările calde.

Adevărul este că în cele două luni petrecute în Filipine am filmat prima ediție românească a „Survivor”, formatul care a revoluționat televiziunea în întreaga lume și care se va difuza din această toamnă la ProTV.

După părerea mea, Supravietuitorul nu este doar un format de divertisment, este un experiment social din care se construiește o poveste captivantă cu oameni nu de puține ori extraordinari. Iar asta înseamnă televiziune de cea mai bună calitate.

Sper ca publicul român să fie la fel de captivat cum am fost și eu de aventurile extraordinare prin care au trecut cei 18 concurenți și să le urmărească povestea cu sufletul la gură", a scris Bucurenci pe rețeaua socială.

S-a dat de gol acum o lună

În urmă cu o lună, Dragoș Bucurenci s-a dat de gol că prezintă "Supraviețuitorul", după ce a publicat pe Twitter mai multe mesaje, nedându-și seama că are activate setările de localizare geografică. La scurt timp după apariţia articolului de pe blogul dedicat fanilor emisiunii, Dragoş Bucurenci și-a dezactivat setările de localizare la mesajele scrise pe reţelele sociale

mihai voropchievici 1 jpeg
foto1 jpg
Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
FotoJet (11) jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (4) jpg
FotoJet (10) jpg
Alina jpeg
image
image
image
image
image
image
sotie tommy lee jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (11) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png