Oglindă, oglinjoară, care «vecinică» este cea mai frumoasă din ţară?

image
Ramona Olaru este actuala colegă sexy de la matinal

Dani Oţil şi Răzvan Simion, prezentatorii emisiunii ”Neatza cu Răzvan şi Dani”, de la Antena 1, au avut, în cei 13 ani de la debut, şase asistente sexy. Pe superbele fete, adevărate ajutoare de nădejde, ei le-au poreclit ”vecine”. Unele dintre ele s-au retras din lumina reflectoarelor, pentru a se dedica familiei. Dintre toate, doar Andreea Mantea a trecut la alt nivel, pe plan profesional, fiind acum prezentatoarea unei emisiuni de la Kanal D.

Ramona Olaru (29 de ani) este noua colegă a băieţilor de la matinalul Antenei 1. Ea ne-a vorbit despre această colaborare cu Dani şi cu Răzvan: ”Mă trezesc destul de rapid. În fiecare dimineaţă sunt super fericită pentru că urmează o nouă zi de filmare.

image
Răzvan Simion şi Dani Oţil au lansat vedete pe bandă, în cadrul matinalului lor de la Antena 1

Mă trezesc la 5.20 dimineaţa. La 6 fără 10 plec de acasă, ajung la 6.20 în redacţie, mă machiez, îmi fac părul şi mă îmbrac. La 7.20-7.30 sunt gata de filmare”. Ramona are un mesaj pentru fani: ”Să nu faceţi niciodată ceea ce fac eu! Eu fac numai tâmpenii şi spun numai prostii”. În curând, va schimba prefixul, însă susţine că nu are mari secrete: ”Forma mea fizică e de la natură, însă în ultimul timp, am început să fac ceva sport, dar doar pentru cardio, pentru că mă simţeam foarte obosită. Antrenorul de la sală îmi spune să mai mănânc anumite lucruri ca să mă simt mai bine, ca să nu mai fiu obosită, nu neaparat ca să slăbesc”.

image
Andreea Spătaru a fost prima ”Vecină”, în 2005. Acum s-a dedicat celor doi copii

Dar ea nu este singura vecinică de la ”Neatza cu Răzvan şi Dani”, lista fetelor frumoase cărora această emisiune le-a adus celebritatea fiind lungă.

image
Andreea Mantea a lucrat la Antena 1 în 2008. Are propria emisiune la Kanal D

În 2005, prima fată aleasă a fost Andreea Spătaru (34 de ani)  sau “Miss Playboy 2005”. Ea s-a retras din lumina reflectoarelor, s-a căsătorit şi îşi dedică tot timpul celor doi copii, fiind scumpă la vedere chiar şi la evenimentele mondene.

image
Daniela Crudu a fost cea mai efervescentă asistentă în 2009. Acum e doar concurentă la emisiuni tv

Dar şi Andreea Mantea (32 de ani) s-a remarcat la această emisiune, în 2008, la vremea aceea ea fiind un fotomodel aflat la început de carieră, cu o forţă de muncă şi o dorinţă de celebritate extraordinare. Andreea Mantea a evoluat pe plan profesional, acum fiind prezentatoarea emisiunii “Puterea dragostei” de la Kanal D. Andreea Mantea a fost înlocuită la matinal de  Daniela Crudu (30 de ani).

image
Flavia Mihăşan, în perioada 2013-2019. Recent, ea a devenit mămică de băiat

Protagonistă a mai multor pictoriale incendiare în revistele pentru bărbaţi, Cruduţa a cucerit publicul încă de la prima apariţie, în 2009.  A renunţat însă la postul de asistentă tv, câştigând bani frumoşi din publicitate, dar şi din participările la show-uri de televiziune “Asia Express”, “Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Mărin” şi “Ultimul Trib”. Cât o priveşte pe Roxana Vancea (29 de ani), ea a fost selectată de producătorii emisiunii Antenei 1 în urma unui casting organizat în 2011, care a adunat în competiţie peste 1.300 de concurente. Cu sigurantă, Roxana i-a impresionat pe toţi cu bustul ei generos, natural 100%.  În prezent, ea este antrenoare de sport.

image
Flavia Mihăşan, în perioada 2013-2019. Recent, ea a devenit mămică de băiat

În anul  2013, dansatoarea Flavia Mihăşan (33 de ani) s-a alăturat echipei. S-a retras la începutul anului, când a anunţat ca va deveni mămică. Recent, ea a născut un băieţel. 

cub radu mirica animat gif
FotoJet (1) jpg
Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
cristian tudor popescu arșinel png
visarion alexa
prodan (2) jpg
woman 4214744 1920 jpg
Gigi Becali FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Fosa septica FOTO Shutterstock jpg
NATO - Ucraina - Rusia FOTO Shutterstock
image
image
image
image
5 diana dumitrescu prezinta mireasa 4 jpg jpeg
Gigi Becali FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
prodan (2) jpg
cub sicriu alexandru arsinel png
cristian tudor popescu arșinel png
alexandru arsinel jpeg