Olguța Berbec, din nou gravidă: "Mi-a fost foarte rău, dar a trecut perioada grea". Prima poză cu burtica

18 septembrie 2020
article img
Alături de saxofonistul Remus Novac, Olguța Berbec formează un cuplu solidfoto: Facebook

Bucurie mare în familia frumoasei cântăreței de muzică populară Olguța Berbec. Artista este însărcinată cu al doilea copil, urmând să devină mămică anul viitor. Colega de breaslă și buna ei prietenă, Vlăduța Lupău, a anunțat deja că va fi nașică.

Alături de saxofonistul Remus Novac, frumoasa cântăreață de muzică populară Olguța Berbec formează un cuplu solid. Sunt împreună de aproape cinci ani, au o fetiță în vârstă de 4 anișori, pe nume Cezara Elena. Iată că zilele acestea, îndrăgita artistă din Mărășești le-a dat o veste grozavă fanilor ei. Ea și Remus se pregătesc să devină din nou părinți, anul viitor. Fina lui Mihai Morar este însărcinată în cinci luni și va avea tot o fetiță.

article img
Olguța Berbec, superbă, însărcinată în 5 lunifoto: Instagram

Olguța Berbec va naște la finele lui ianuarie

"A trecut perioada grea. Am cinci luni deja și o să avem tot o fetiță. Se va naște la finele lui ianuarie. Eu mă așteptam la un băiețel. Mi-am dorit. Iar soțul și fetița au vrut fetiță. Fetița a fost puțin speriată de veste, dar acum este bucuroasă. O să fie două surori, se vor avea una pe cealaltă! Mi-a fost foarte rău, dar acum îmi este bine. Chiar mă bucur de perioada asta”, a declarat cântăreața de muzică populară în cadrul unui interviu pentru Antena Stars. Artista în vârstă de 36 de ani și-a găsit deja și nașică. Este vorba despre cântăreața Vlăduța Lupău, care s-a autopropus pentru acest rol.

Citește și:

Vlăduța Lupău s-a măritat cu un fotbalist. Ce mireasă sexy a fost frumușica muzicii populare!

5 folcloriste celebre, bombe-sexy la plajă! Emilia Ghinescu, Vlăduța Lupău, Olguța Berbec, fără ie și catrință!