Olimpia Melinte a împlinit 34 de ani. Actrița din "Vlad" și-a etalat sarcina într-o poză superbă


    Olimpia Melinte și Adrian Narteafoto: PRO TV
Olimpia Melinte și Adrian Narteafoto: PRO TV

Interpreta Elizei Dragomir din serialul "Vlad" (Pro TV), actrița Olimpia Melinte, a fost sărbătorita zilei de 7 noiembrie. Vârsta de 34 de ani a prins-o însărcinată cu al doilea copil și cu câteva proiecte dragi pe rol. Luni, 9 noiembrie, sezonul serialului "Vlad" ajunge la final.

Ne-am întâlnit cu Olimpia Melinte recent, la lansarea cărții regizorului Jesus Del Cerro, însă la vremea aceea nu anunțase că este din nou gravidă. Fericirea i se citea însă pe chip. "Strălucesc? Mulțumesc. Sunt fericită, cred, că am venit la lansarea cărții lui Jesus. Asta este motivul", ne-a spus Olimpia, care în ciuda agendei ocupate și-a găsit timp să revină pe băncile facultății. "În timpul liber îmi place să citesc. O să am de pregătit și teza de doctorat, pentru m-am întors la facultate, îmi era dor de cursuri. Am reușit și am intrat anul acesta la doctorat. Fac sport, călătoresc. Lui Sasha, fiul nostru, i-a plăcut foarte mult perioada asta în care am stat împreună", ne-a povesit Olimpia.

Olimpia Melinte este însărcinată pentru a doua oară
Olimpia Melinte este însărcinată pentru a doua oară

Olimpia Melinte, nominalizată la premiile Goya pentru rolul din "Canibal"

Olimpia Melinte s-a nascut pe 7 noiembrie 1986 la Iași, iar acum este una dintre cele mai în vogă actrițe din România. Până la 27 de ani, a jucat deja roluri principale în 5 lungmetraje românești și europene. Rolurile care au lansat-o au fost cele din filmele "Cele ce Plutesc" (regia Mircea Daneliuc) și Draft 7 (regia Luiza Pârvu). Printre titlurile importante din filmografia ei se regăsesc hiturile internaționale "Șapte fapte de milostenie/Sette opere di misericordia" (regia Gianluca și Massimiliano di Serio, o co-producție Italia-Franța-România) și "Canibal" (regia Martin Cuenca, Spania-Franța-România), care a avut premiera internațională la prestigioasele festivaluri de film de la Toronto și San Sebastian. În 2014, actrița a fost nominalizată la Premiile Goya (echivalentul spaniol al Oscarurilor), categoria "Revelația anului", pentru dublul rol din filmul Canibal.

Final de sezon spectaculos: Vlad își dezvăluie povestea

Luni, 9 noiembrie, urmărim spectaculosul final de sezon VLAD, un episod în care ies la iveală o mulțime de secrete bine păzite. Telespectatorii au avut parte de un sezon palpitant, pentru că treptat, tot mai multe elemente din puzzle au ieșit la lumină. S-a aflat paternitatea lui Matei, există bănuieli că Adrian Anuței nu a murit de fapt, iar Vlad este în pericol de a fi demascat. Tot la finalul acestui sezon, Vlad își va dezvălui povestea.

Citește și:

EXCLUSIV. Ce familie superbă are Olimpia Melinte! Primele declarații despre oprirea serialului "Vlad"

Olimpia Melinte goală, aşa cum nu o vezi în serialul „Vlad”. Câte transformări a suferit pentru roluri!

FotoJet jpg
ramona si cazacu jpeg
8 boca arsenie  jpeg
FotoJet (3) jpg
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg
buta jpg
1669494557875057 1XMKigNP jpg
Bataie intre suporteri jpg
image
image
image
image
FotoJet jpg
ramona si cazacu jpeg
foto1 parada GettyImages jpg
dana rogoz sot radu dragomir jpg
diana sucu si dan sucu jpg
mihai morar il critica dur pe culita sterp jpg