Olivia Steer către pediatru: "Asumaţi-vă că orice s-ar întâmpla cu copilul meu e vina dumneavoastră!"

Ultima actualizare:

    Olivia Steer i-a cerut medicului  să-i confirme în scris că nu se va întâmpla nimic cu copilul ei foto: arhiva personală
Olivia Steer i-a cerut medicului să-i confirme în scris că nu se va întâmpla nimic cu copilul ei foto: arhiva personală

Olivia Steer nu se lasă şi deşi a împărţit ţara în două cu declaraţiile sale despre vaccinuri, fosta prezentatoare este dispusă să meargă până în pânzeşle albe pentru a demonstra că are dreptate. Invitată la o emisiune tv, bruneta a povestit despre momentul care a declanşat aceste atacuri şi dezvăluie care este poziţia sa cu privire la aceste acte medicale.

Vedeta a mărturisit la emisiunea Florentinei Fântânaru de la Antena Stars că nu este împotriva tuturor vaccinurilor, dar că cere oamenilor să se documenteze temeinic înainte de a-şi duce copiii pentru imunizare. 


    Olivia a fost invitata Florentinei Fântânaru la
Olivia a fost invitata Florentinei Fântânaru la

“Atacurile au început după ce am spus nişte lucruri despre vaccinuri. La noi era un subiect tabu, iar eu am avut norocul să aflu aceste informaţii la timp. Nu zic nu tuturor vaccinurilor, dar haideţi să ne documentăm mai bine înainte să facem ceva atât de important!”, a mărturisit Olivia, povestind totodată şi despre momentul în care şi-a somat pur şi simplu doctorul care insista să îi administreze un vaccin copilului ei. “I-am spus, asumaţi-vă în scris că orice s-ar întâmpla cu copilul meu e vina dumneavoastră. S-a uitat de la pix la foaie şi a zis <<dacă nu vrei, asta e!>>”, a mărturisit vedeta.

Despre momentul în care a decis să îşi schimbe complet viaţa, despre cum i-a afectat asta relaţia cu mama sa, dar şi despre cea mai mare dezamăgire din viaţa sa, Olivia Steer vorbeşte deschis sâmbăta aceasta, de la 13:00, la „Dincolo de aparenţe”, la Antena Stars.

Olivia Steer este căsătorită cu Andi Moisescu şi au împreună doi băieţi.         

image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2023 06 07 at 22 41 34 (1) jpeg
FotoJet (1) jpg
banner anamaria prodan png
antonia instagram jpg
FotoJet jpg
shakira 1 instagram jpg