Olivia Steer, din nou în centrul unui scandal mediatic. Cum a reacţionat după ce i-a fost retras un trofeu

Ultima actualizare:

    Olivia Steer nu se dă în lături să facă afirmaţii controversate Foto:Arhivă personală
Olivia Steer nu se dă în lături să facă afirmaţii controversate Foto:Arhivă personală

Olivia Steer este protagonista unui alt scandal mediatic după ce i-a fost retras trofeul primit la „Gala Femeilor care Dăruiesc Sănătate“. Vedeta a oferit un răspuns organizatorilor şi a scris pe pagina personală de Facebook un mesaj acid.

Olivia Steer, conoscută pentru poziţia sa antivaccinare, dar şi pentru faptul că adoptă un stil de viaţă raw vegan, a scris joi noaptea, 19 aprilie, pe Facebook că Aqua Carpatica i-a şantajat pe organizatorii de la „Gala Femeilor care Dăruiesc Sănătate” pentru a-i retrage premiul pe care îl primise cu câteva ore în urmă. A criticat cât se poate de dur brandul şi a conchis simplu, spunând că retragrea premiului nu este o înfrângere personală, ci o pierdere pentru cei care au decis să facă acest lucru. 

„Înţeleg că Aqua Carpatica a fost singurul, dintre sponsorii Galei de aseară, care a cerut anularea premiului ce mi-a fost oferit de către Asociaţia pentru o Viaţă Sănătoasă din România, şantajînd organizatorii că, în caz contrar, îşi retrage finanţarea. Motivul invocat sună asa: «Valorile pe care le promovăm sunt legate de un stil de viaţă sănătos, de consumul unei ape minerale naturale filtrate natural, prin procese hidrogeologice de milioane de ani. Prin urmare, există o incompatibilitate crasă între valorile noastre şi valorile susţinute de Olivia Steer», a spus Jean Valvis.Găsesc amuzata că sentimentele care il anima azi pe Jean Valvis au o reciprocitate veche de mai bine de 7 ani: căci aceeaşi incompatibilitate crasă o sesizam şi eu într-un articol de pe blogul meu, din aprilie 2011, în care făceam publice nişte măsurători ale apelor de pe piata din Romania, realizate cu un TDS-metru. Am aflat atunci prin testări personale tot ce aveam nevoie să aflu despre Aqua Carpatica, motiv pentru care în toţi aceşti ani am refuzat constant să consum acest produs, de dragul rinichilor mei.    În plus, scandalurile răsunătoare prin care a trecut brandul Aqua Carpatica privind nitratii in concentratii mai mari decit cele declarate in reclama pentru apa comercializata sub sloganul de «cea mai pură» sau împrumutul fără drept al designului sticlei, după cel al unei firme sîrbeşti (proces pierdut de Valvis in 2016, în primă instantă, la Tribunalul Bucuresti, pentru încălcarea dreptului de proprietate intelectuală) nu m-au ajutat să-mi shimb părerea nici despre apa lor, şi nici despre «valorile brandului» cu care se mîndreşte azi Jean Valvis. Cu alte cuvinte, revocarea premiului nu e nici o pierdere personală. Ba dimpotrivă!”, a scris Olivia Steer pe Facebook.

Andi Moisescu şi-a apărat în repetate rânduri soţia şi a declarat că ea este atacată din pricina faptului că are curaj să spună lucrurilor pe nume atunci când ceilalţi ignoră problemele din teama de a nu fi contrazişi.  „Soția mea nu a fost subiectul unor controverse. Soția mea a fost pur și simplu linșată mediatic, pentru că a avut curajul să-și expună un punct de vedere care încurcă niște calcule”, a declarat juratul de la „Românii au Talent” atunci când soţia sa s-a aflat în centrul unui alt scandal. 

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net