Olivia Steer e de neoprit! A stârnit noi controverse pe tema vaccinurilor

Ultima actualizare:

    Olivia Steer FOTO: Arhiva personală
Olivia Steer FOTO: Arhiva personală

Cunoscută pentru opiniile anti-vaccinare, Oliva Steer nu se lasă convinsă nici de ultimile statistici îngrijorătoare ale Ministerului sănătăţii, potrivit cărora 9 copii şi-au pierdut viaţa din cauza rujeolei, nefiind imunizaţi. Fosta prezentatoare Pro Tv a concluzionat că în acest caz ar putea fi vorba despre o mare manipulare, scopul final fiind comercializarea în număr mare a dozelor de vaccin.

Olivia Steer dă peste cap toate datele emise de Ministerul Sănătăţii şi susţine în continuare că un vaccin poate "îmbolnăvi până şi un sistem imunitar sănătos". Vedeta este foarte vehementă atunci când acest subiect este readus în prim plan şi explică cu argumentele unui medic imunolog ce riscuri sunt pentru copiii care ajung la imunizare.

"Să ne aducem aminte că și actorul Toni Tecuceanu murise oficial - după cum anunțau toate canalele media isterizate - de gripă porcină, până când s-a demascat minciună reprezentanților din sănătate și s-a aflat cauza reală a decesului: infecțiile intraspitalicești. Pe scurt, cineva avea atunci mari interese să sperie populația, ca să vândă niște vaccinuri. Ca azi", a subliniat vedeta lăsănd să se înţeleagă că nu dă doi bani pe statisticile oficiale. Mai mult vedeta este de acord cu ultimele declaraţii ale liderului PSD Liviu Dragnea, potrivit cărora "vaccinarea trebuie să fie un drept, nu o obligaţie".  

"În acest moment, sunt cazuri de rujeolă în 32 de județe, cele mai multe sunt în Arad – 454, în Mureș – 238 și în Timiș – 240. Din cauza acestei epidemii de rujeolă, Ministerul Sănătății împreună cu reprezentanți ai Organizației Mondiale a Sănătății, UNICEF și de la Institutul de Sănătate Publică au propus o serie de măsuri care se referă la scăderea vârstei de vaccinare la 9 luni, pentru că o caracteristică a acestei epidemii de rujeolă este că afectează copiii sub un an. Sunt peste 300.000 de doze de vaccin la nivel național, care vor fi distribuite către medicii de familie acolo unde este nevoie", a declarat recent Valentin Popescu purtătorul de cuvânt al Ministerului Sănătății.

image
image
image
image
image
image
banner anamaria prodan png
oscar2020 al pacino jpeg
drinks 2578446 1920 jpg
gabriela cristea si marcel toader jpg
deva cassel instagram jpg
Connect-R este primul artist de la noi care le oferă fanilor săi ocazia de a se parteneria cu el