Oltin s-a accidentat, nu face față la "Exatlon". Ce îi spune fosta colegă, Diana Bulimar: «Trebuia să știe»


    Oltin nu are o prestație bună la Exatlon Foto: Captură video
Oltin nu are o prestație bună la Exatlon Foto: Captură video

Oltin Hurezeanu, unul dintre cei mai noi membrii ai echipei Faimoșilor și câștigătorul ediției Vrei să fii miliardar în anu 2002 trece prin momente dificile la Exatlon din cauza unor probleme de sănătate, dar și a grijilor suplimentare pe care și le face.

Din nefericire, Oltin nu dă randamentul dorit în echipa Faimoșilor, iar pierderea jocului din ediția din data de 31 martie i se "datorează" într-o proporție destul de mare. Oltin a dezvăluit care este problema care îl împiedică să concureze la cel mai înalt nivel, dar nu a renunțat să îți ajute colegii atât cât poate, chiar dacă durerile pe care le resimte sunt unele puternice.

Acesta a dezvăluit că sursa problemelor sale este o durere de spate mai veche care pur și simplu nu îi permite să alerge atât de repede pe cât și-ar dori. În plus, el a adăugat că este perfect conștient de faptul că îi poate trage pe colegii săi în jos și că uneori să gândește serios să renunțe la competiție. “Problema cea mai mare a mea nu sunt alergările. Oricât am încercat să evoluez, eu am și o problemă la spate. Eu nu pot mai mult. Este o problemă mai veche. Nu este locul meu să concurez cu Războinicii. Nu este bine să concurez pentru că nu aduc puncte și îi trag mult în jos pe ai mei”, a explicat Oltin Hurezeanu.


    Diana Bulimar este de părere că Oltin trebuia să știe la ce concurs vine
Diana Bulimar este de părere că Oltin trebuia să știe la ce concurs vine

Cu toate acestea, colegii l-au încurajat permanent, iar Oltin nu a renunțat. În ediția din 2 aprilie s-a încăpățânat să participe, deși durerea se accentuase. În ciuda eforturilor, miliardarul nu a reușit să ducă cursa la capăt, ci a fost nevoit să abandoneze încă de la începutul traseului, atunci când s-a accidentat la primul obstacol. Faimosul a acuzat dureri de spate și a solicitat îngrijiri medicale, iar Ionuț, supranumit Jaguarul a fost nevoit să aleagă un alt faimos pentru a continua cursa.

Fosta colega de competiție a lui Oltin, Diana Bulimar a fost invitată la la emisiunea Wowbiz pentru a vorbi despre experiența Exatlon și despre emoțiile concursului. "În ziua eliminării am plâns de dimineață până seara. Corpul, universul mi-a transmis că ceva nu este în regulă. Până și Oltin a crezut că va ieși. Nu ne-am pus problemă că Oltin nu va ieși și că este nebunia asta în țară. Sper să se gândească la asta. El trebuia să știe la ce se înhamă, el ne-a spus că nu s-a uitat nicodată la emisiune și nu știa despre ce este vorba", a fost declarația sportivei.  

George Burcea in Wednesday jpg
cub kamara png
cub ana maria mărgean png
Ada Dumitru  jpeg
cub șerban huidu png
incendiu colentina foto isu  jpg
cub daniel onoriu png
Serban Huidu la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) JPG
image
image
image
image
image
image
cub paula iorga 1 png
cub daniel onoriu png
Victor Pițurcă Vica Blochina
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
307079526 210160864678269 6977173893454253715 n jpg
Simona Halep si Toni Iuruc, Facebook jpg