Omul-surpriză din spatele nunții de vis a Adelei Popescu

Ultima actualizare:

     Buchetul a fost unul boem, compus din mure sălbatice, hortnesii, bujori și iederăFoto: Arhiva personală
Buchetul a fost unul boem, compus din mure sălbatice, hortnesii, bujori și iederăFoto: Arhiva personală

Adela Popescu și Radu Vâlcan au surprins pe toată lumea când au anunțat că evenimentul pe care care îl așteptam la sfârșitul acestei săptămâni a avut deja loc. Cei doi s-au căsătorit într-un cadru de vis, departe de ochii curioșilor, iar cea care a făcut totul posibil este o prietenă apropiată a cuplului, fostă colegă de muncă la Acasă tv.

Adela (28 de ani) și Radu (38 de ani) și-au început viața de familie într-un cadru de vis, pe domeniul Hadar Chalet, alături de familie și prieteni apropiați. Imaginile publicate de Adela pe blogul personal au lăsat să se întrevadă detaliile unei nunți foarte stilate, cu elemente de decor care se încadrau perfect în spațiul ales pentru ceremonie, cu o rochie diafană și un buchet surprinzător, boem, compus din mure sălbatice, hortnesii, bujori și iederă.

Ca orice vedetă care se respectă, actrița a beneficiat de ajutorul unui wedding planner, dar nu din zona celor mai titrați de pe piață. Adela a avut încredere să lase organizarea celui mai important eveniment din viața ei pe mâna unei prietene, căreia, trebuie să recunoaștem, i-a ieșit totul la superlativ. Este vorba despre Ivona Nenu, fostă colegă cu Adela și Radu la Acasă tv, în departamentul de PR.

Ivona a transformat nunta Adelei Popescu în evenimentul anului

Ivona Nenu, alături de Adela Popescu și Radu Vâlcan, la Hadar Chalet
Ivona Nenu, alături de Adela Popescu și Radu Vâlcan, la Hadar Chalet

”Ne leagă o minunată prietenie de mulți ani, iar de câteva luni am trăit alături de ei cu emoție povestea celui mai frumos eveniment din viața lor, care a avut loc weekendul acesta la Hadar Chalet și vreau să le mulțumesc din suflet pentru încrederea pe care au avut-o în mine să le organizez nunta. Am visat de nenumărate ori aceste zile și am plâns de fericire când am văzut că au ieșit mai frumoase decât în orice vis. Sa fiți fericiți o viață, dragii mei Adela Popescu & Radu Vâlcan”, a scris Ivona pe contul ei de pe o rețea de socializare.

NUmele Ivonei a intrat în atenția publicului în urmă cu mai bine de un an, când întregul departament de PR de la Pro tv și Acasă tv a fost restructurat printr-o operațiune-fulger. Angajatelor li s-a pus în vedere să părăsească în 30 de minute clădirea și li s-a interzis accesul la computere, conform paginademedia.ro.

Pentru Ivona, acesta a fost însă impulsul de care avea nevoie pentru a-și lua destinul profesional în mâini si pentru a porni o mică afacere în domeniul organizării de evenimente, Ivo – Your Wedding Planner.

Numele tatălui lui Radu Vâlcan nu s-a regăsit pe lista invitaților la nuntă

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Top 3 beneficii de a instala automate de reciclare a ambalajelor daca ai un magazin jpg
image
image
image
image
image
image
banner Săndel Bălan
Pepe și Yasmine se potrivesc de minune iar artistul este mereu cu zâmbetul pe buze în preajma tinerei soții
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
Banner Kamara
Megan  Barton Hanson profimedia jpg
banner Radu Leca
Banner fiica Maxer
image
actualitate.net
image
actualitate.net