Oreste şi-a mutat toată familia pe Litoral, la muncă

Ultima actualizare:

    Omul de televiziune şi-a adus fiica şi soţia să lucreze la terasa lor din Vama Veche
Omul de televiziune şi-a adus fiica şi soţia să lucreze la terasa lor din Vama Veche

Oreste (41 de ani) a decis să îşi înveţe unicul copil că banii nu pică din cer. Proprietar de terasă în Vama Veche, omul de televiziune şi-a adus fiica, pe Sabina (20 de ani), să muncească pentru bunăstarea familiei. Cot la cot cu angajaţii prestează şi nevasta lui Oreste.

Pe timp de vară, reşedinţa familiei Teodorescu se mută în Vama Veche. Acolo, Oreste, alături de soţia sa, Liliana, şi de fiica lor, Sabina se ocupă de afacerea pe care au pus-o pe picioare în urmă cu cinci ani.

Fiica lui Oreste, Sabina,  serveşte la bar şi a învăţat să prepare băuturi
Fiica lui Oreste, Sabina, serveşte la bar şi a învăţat să prepare băuturi

Este vorba despre barul Molotov. Impropriu spus că Oreste se ocupă de afacere, căci după cum a spus chiar el, soţia este mână de fier, iar el este ”un consumator privilegiat”. Şi, dacă până anul trecut era servit de angajaţi, iată că, din vara aceasta, limonada şi sucurile din fructe îi sunt preparate chiar de fiica lui.


    Fiica lui Oreste, Sabina,  serveşte la bar şi a învăţat să prepare băuturi
Fiica lui Oreste, Sabina, serveşte la bar şi a învăţat să prepare băuturi

Studentă în ultimul an la Sociologie, Sabina Teodorescu a intrat în afacerea familiei pe post de barman, serviciu ce i-a adus primul salariu din viaţa ei. ”Este primul meu loc de muncă. Sincer, nu m-aş fi angajat în altă parte. Mi-a fost greu la început pentru că a trebuit să învăţ cum se prepară fiecare băutură în parte, însă acum pot să spun că mă descurc cât de cât. Nu am experienţa unui barman, dar pot să spun că nu am avut plângeri.

Soţia, Liliana, este de fapt mâna forte la terasa de pe plajă
Soţia, Liliana, este de fapt mâna forte la terasa de pe plajă

Tatălui meu i-am pregătit prima limonadă. Îi place să fie cu ghimbir şi vreau să vă spun că mi-a dat nota zece”, a declarat, pentru Click!, fiica lui Oreste. Studenta a câştigat deja primii bani şi i-a cheltuit cu maturitate. ”Primul salariu e suficient pentru cât îmi doream eu. Am plecat un weekend în Bulgaria, mi-am cumpărat haine şi am renovat camera în care locuiesc în casa pe care o deţinem în Vamă”, ne-a mai spus Sabina Teodorescu. Deşi această afacere le aduce profit de la an la an, fata lui Oreste nu-şi doreşte să o managerieze pe viitor. 

Click! spune:

Pentru cei care aleg să se răcorească la barul lui Oreste, preţurile sunt următoarele: 

  • Bere: între 7 şi 9 lei
  • Cocktailuri: între 16-20 de lei
  • Limonada: 10-15 lei
  • Fresh din fructe: 12 lei
  • Cafea: de la 6 lei
  • Vin spumant: 80 de lei sticla

Maria Buză îşi rotunjeşte veniturile pe Litoral

De anul trecut, actrtiţa şi soţul ei, George Pătraşcu, au propria plajă în Mamaia, ”La Buza Mării”, iar vara aceasta au inaugurat şi localul “Şarpele Roz”, aflat chiar pe bucata lor de plajă, unde cântă seara cei doi soţi. Pentru un şezlong pe plaja Mariei Buză, turistul scoate din buzunar 20 de lei pe zi.

Casa OK by Ovo - Ovidiu Komornyik

Dacă ajungi la Vama Veche şi vrei să te cazezi la “Casa OK by Ovo”, o cameră dublă în hotelul cântăreţului Ovidiu Komornyik (47 de ani) te costă 450 de lei pe noapte. Preţul pentru închirierea unui apartament, în plin sezon, ajunge la 650 de lei pentru o noapte. Hotelul cântăreţului are 50 de camere.

Fugi de caniculă la munte,la pensiunile lui Găinuşă sau Chiroiu!


    Pensiunea lui Mihai Găinuşă este la Cheia
Pensiunea lui Mihai Găinuşă este la Cheia

Dacă vrei să te mai răcoreşti, dacă nu te dai în vânt după nisip şi valurile mării, atunci încearcă o vacanţă la poalele munţilor. Iar dacă te tentează o vacanţă petrecută într-o pensiune de vedetă, Click! îţi spune ce preţuri şi condiţii oferă Grig Chiroiu sau Mihai Găinuşă.

La doi paşi de Ploieşti, mai exact la Cheia, unde temperaturile scad chiar şi cu 10 grade faţă de Bucureşti, se găseşte Pensiunea Găinuşa de Munte, deţinută de Mihai Găinuşă. Preţul unei camere duble, situată la primul etaj, este de 195 lei pe noapte. Iar o cameră dublă la mansardă costă 240 lei pe noapte. Micul dejun este inclus, iar copiii de până la 12 ani beneficiază de gratuitate la cazare în aceeaşi cameră cu părinţii. 


    Pensiunea Noel a lui Grig Chiroiu se află la Băile Olăneşti
Pensiunea Noel a lui Grig Chiroiu se află la Băile Olăneşti

Mai aproape de munte, la Băile Olăneşti, unde sunt cu 12 grade mai puţin ca în Bucureşti, se află Pensiunea Noel, ce îi aparţine lui Grig Chiroiu, protagonistul serialului “Trăsniţii” (Prima TV). Până la 15 august, o cameră dublă  costă 160 de lei, un apartament 210 lei, iar un apartament duplex, la mansardă, 190 lei. Pensiunea Noel dispune şi de bază proprie de tratament, dotată cu aparatură ultramodernă de recuperare-reabilitare şi cu personal medical calificat. Cei care vor să vină la tratament, pentru o zi de cazare, masă, cură ape şi tratament plătesc 170 lei/camera double, 220 lei/ zi/camera single. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net