Ospătărița și acrobata de la «Românii au talent», sexy și în viața reală

Ultima actualizare:

  beatrice andoni
beatrice andoni

Peste 3 milioane de români s-au uitat vineri, 16 martie, la “Românii au talent” (PRO TV) şi au avut ce să vadă. Cireaşa de pe tort, mai bine zis cireşele, au fost două tinere superbe, care ne-au fermecat şi cu talentul, dar şi cu fizicul lor. Picioarele interminabile ale lui Beatrice Andoni şi mişcările senzuale şi periculoase ale Loredanei Cristea i-au băgat în boală pe juraţi.

Beatrice Andoni are 21 de ani şi o poveste care ar putea inspira un film. A plecat din comuna Suhurlui (Galaţi) pentru a cuceri lumea, iar după ce a terminat liceul în Italia, şatena cu picioare lungi şi zâmbet ucigător s-a mutat în Exeter, Anglia.


  Beatrice Andoni (21 de ani) a venit din Anglia ca să câştige premiul cel mare la “Românii au talent”
Beatrice Andoni (21 de ani) a venit din Anglia ca să câştige premiul cel mare la “Românii au talent”

Acolo să nu credeţi că a prezentat moda sau a jucat în filme, aşa cum o recomandă fizicul şi talentul, ci a lucrat ca ospătăriţă. Vineri, la “Românii au talent”, a cântat piesa “Unfaithful”, a Rihannei şi a primit “Da” mai puţin din partea Andrei.

Peste 3 milioane de români s-au uitat la show

„Suhurluiul nu e pe pământ, vă spun eu! Nu! Suhurluiul este foarte departe şi o dată la două mii de ani lumină produce aşa ceva! Se răsuceşte Ştefan cel Mare în mormânt că a murit prea devreme!”, a concluzionat, fermecat, juratul Florin Călinescu. Acesta ar avea aceeaşi reacţie şi dacă ar vedea pozele de pe Facebook ale lui Beatrice.


  Loredana Cristea (28 de ani) locuieşte în Singapore, face turism, yoga şi scrie cărţi
Loredana Cristea (28 de ani) locuieşte în Singapore, face turism, yoga şi scrie cărţi

Tânăra are preocupări specifice vârstei, cântă toată ziua, iese cu prietenii şi îşi face singură videoclipuri pe YouTube. O altă bombă-sexy care a stins lumina la “Românii au talent” este Loredana Cristea (28 de ani), o acrobată care parcă nu are are oase, ci doar rotunjimi superbe.


  loredana cristea
loredana cristea

Bruneta este din Uricani, Hunedoara, însă de ani buni locuieşte la Singapore, unde lucrează în turism. Se mândreşte că a văzut aproape 50 de ţări, practică yoga, scrie cărţi şi mănâncă sport pe pâine. “Chemaţi medicii, paramedicii”, a strigat Călinescu imediat după ce Loredana şi-a încheiat numărul de “aerial silk”, ce implică un dans la înălţime, agăţată de panglici. Loredana a descoperit acest tip de acrobaţie în 2013, când lucra la Cirque du Soleil. A plecat acasă cu 4 de “Da” şi este una dintre favoritele la marele premiu de 120.000 de euro.

Tot vineri seara, o altă frumuseţe, Cesima Nechifor (17 ani), a executat un dans perfect, încărcat de emoţie, numărul asigurându-i un golden buzz de la Smiley şi Pavel Bartoş. Cesima a făcut performanţă în gimnastică ritmică la CSM Ploieşti, însă în urma unei accidentări a fost nevoită să renunţe. 

image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2023 06 07 at 22 41 34 (1) jpeg
FotoJet (1) jpg
banner anamaria prodan png
antonia instagram jpg
FotoJet jpg
shakira 1 instagram jpg