Otilia Bilionera, cerută în căsătorie de un bogătaș turc! Răspunsul ei


    Otilia Bilionera foto: captură Teo Show
Otilia Bilionera foto: captură Teo Show

După ce a plâns de mama focului că a fost părăsită de iubitul turc, acum numai câteva luni, se pare că viața sentimentală a Otiliei Bilionera a revenit la normal. Cântăreața s-a îndrăgostit din nou, tot de un turc.

Cei doi s-au cunoscut la un concert al artistei. Câteva zile mai târziu, bărbatul a și cerut-o în căsătorie, și nu oricum, ci cu un inel gravat! Asta după ce Otilia Bilionera i-a refuzat invitația de a ieși la o întâlnire cu el.

Cengiz nu s-a lăsat descurajat, așa că a insistat. Bărbatul s-a dus la hotelul ei unde i-a cerut mâna. „Am rămas impresionată de gest. Am ieșit cu el, dar i-am refuzat cererea. Pe inel erau gravate deja numele noastre: Otilia și Cengiz”, a povestit vedeta.

Totuși, acesta nu a fost sfârșitul relației lor. „El a spus că o să mă mai ceară o dată, atunci când mă voi îndrăgosti de el. Suntem împreună din decembrie”, a mărturisit Otilia Bilionera, la Teo Show.

Cel mai probabil, artista s-a lăsat impresionată de statutul financiar al lui Cengiz. „E om de afaceri. Are o firmă de iahturi”, a mai explicat ea.

FotoJet jpg
cub andi moisescu olivia steer png
FotoJet (1) jpg
cub amal george cooney png
cub anamaria prodan png
horoscop zilnic 16 februarie jpeg
cub cristina spătar png
kate middleton   GettyImages 1446352862 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
elena gheorghe   familie jpg
alin oprea logodna medana 4 jpg
FotoJet (1) jpg
megan fox sexy jpg
cub theo rose png
eva longoria si victoria beckham sexy dupa 45 de ani jpg