Otilia Bilionera, părăsită de iubit. A plâns la Teo în emisiune


    Otilia Bilionera Foto: Captură Kanal D
Otilia Bilionera Foto: Captură Kanal D

Otilia Bilionera a fost invitată în emisiunea ''Teo Show'', de la Kanal D, unde a vorbit despre relaţia amoroasă pe care a avut-o timp de un an, cu un turc. Solista s-a emoţionat atât de tare încât a început să plângă la vederea imaginilor cu fostul iubit.

Artista, în vârstă de 23 de ani, a mărturisit vineri (25 septembrie) că a fost părăsită de partener, după un an de iubire intensă.

''Tradiţia lui nu îi permite să ia o soţie artista, una care urcă pe scenă şi e văzută de toţi. Mi-a spus că nzu suportă să vadă că sunt nefericită din cauza lui. E foarte gelos el, ar vrea să stau doar în casă, închisă. În vara aceasta ne-am despărţit de 3 ori, dar acum este sigur. Sunt deprimată, nu mă aşteptam să mă schimb atât de mult, să mă afecteze relaţia atât de mult. Nu mai vreau altă relaţie, am decis. Am aproape tot ce mi-am dorit. Nu am avut niciodată sentimente atât de sincere până acum. Nu înţeleg de ce acum mă afectează atât de mult'', a mărturisit Otilia, extrem de tristă, la Kanal D.

Solista a lăcrimat în direct
Solista a lăcrimat în direct

Cântăreaţa nu îşi poate reveni din şoc şi a declarat că suferă foarte mult: ''Mi-a spus că vrea să mă vadă fericită şi împlinită în carieră mea. Mi-a zis că mă va ajută oricând, dar că nu vrea să mă tragă jos. A spus că locul meu e sus. Este foarte altruist. E o diferenţa de 15 ani între noi. Îmi doresc un bărbat matur că să am ce învaţă de la el. M-am schimbat mult anul acesta, am devenit mai responsabilă, cuminte, cu picioarele pe pământ. El are alte aşteptări, eu altele. E greu, mai mult ne chinuim. Vrea să fiu fericită. Am renunţat la iubire. Tocmai am ales carieră", a mai spus Otilia.

cub bia khalifa fulgy png
oana zavoranu si sotul
horoscop 26 martie jpg
cub daniel nuță png
cub bia khalifa png
cub ravan popescu png
cub valentina pelinel png
narcisa suciu si Daria jpg
image
image
image
image
image
image
narcisa suciu si Daria jpg
oana zavoranu si sotul
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg