Otilia de la „Bravo, ai stil!", vedetă de videochat. Poze explicite cu iubita milionarului Sacha Marinescu

Ultima actualizare:

Fiul milionarului Petre Marinescu, Sacha Marinescu iubește intens! Acesta s-a bucurat o perioadă, din plin, de burlăcie, iar acum este fericit alături de Otilia Vrabie, o tânără superbă care ar fi practicat în trecut și videochatul. 

Otilia Vrabie a făcut videochat înainte de a se lansa în televiziune
Otilia Vrabie a făcut videochat înainte de a se lansa în televiziune

Otilia Vrabie este un nume cunoscut prin prisma participării la emisiunea de modă „Bravo, ai stil". Însă înainte de a apărea pe sticlă în fața telespectatorilor în ținute de gală, care mai de care mai elegante, Otilia ar fi apărut pe monitoarele celor care erau clienții ei, la videochat, conform Cancan. 

Citește și: Iubita lui Victor Slav a făcut videochat. Imagini cu Selina

Cu mai mulți ani în urmă se pare că Otilia Vrabie a încins imaginația domnilor, îmbrăcată în lenjerie intimă senzuală și folosind cuvinte deocheate. Pe vremea aceea avea un alt look, preferând părul lung, blond, întins cu placa, nu nuanța de brunet și buclele lejere.

Probabil nemulțumită de sumele pe care le încasa în urma prestațiilor, Otilia a lăsat în urmă videochatul și s-a gândit să-și încerce norocul în televiziune. Zis și făcut! Au urmat apariții de succes la „Bravo, ai stil!"

Lucrurile nu îi merg deloc rău nici din punct de vedere amoros. De câteva luni formează un cuplu alături de Sacha Marinescu, cel care a moștenit o avere impresionantă de la tatăl său, Petre. Cei doi îndrăgostiți au avut timp să bifeze deja o vacanță romantică exotică, departe de țara natală. Destinația pe care au ales-o: Bali. 

Vezi și: Ispita Andi de la Insula Iubirii a făcut videochat 

Înainte de a fi iubita lui Sacha Marinescu, Otilia a avut o relație de aproximativ trei ani cu un tânăr pe nume Adel, care lucra în domeniul IT și era pasionat de criptomonede. 

Petre Marinescu, răpus de o boală cruntă 

Petre Marinescu, tatăl lui Sacha, a murit în urmă cu nouă ani, răpus de o boală necruțătoare. El avea o avere de 20 de milioane de euro, făcută din afacerile în domeniul imobiliarelor și se afla în top 500 cei mai bogați oameni din țară.

Petre Marinescu, conștient fiind de boala gravă pe care o avea, își pregătise cavoul din timp și nu a lăsat nimic nearanjat. El a fost înmormântat la cimitirul din Pipera, iar la ceremonie au participat membrii familiei și prietenii foarte apropiați. 

   Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net