Ozana a revenit la fusta mini, după ce a slăbit 25 de kilograme

Ultima actualizare:

    2017. Ozana Barabancea este tare mândră de noul ei look. Ea merge des la saloanele de înfrumuseţare,  pentru tratamente corporale, de tonifiere a pielii
2017. Ozana Barabancea este tare mândră de noul ei look. Ea merge des la saloanele de înfrumuseţare, pentru tratamente corporale, de tonifiere a pielii

Solista Ozana Barabancea (47 de ani), jurat la ”Te cunosc de undeva”, este tare mândră de noul ei look. Recent, ea şi-a etalat, într-o rochiţă scurtă, silueta, vizibil mai subţire, dar şi picioarele, cu care în tinereţe făcea ravagii.

Ozana Barabancea pierduse lupta cu kilogramele, acul cântarului indicându-i, la un  moment dat, chiar şi 120 de kilograme.


    2016. Ozana ajunsese să cântărească în jur de 120 de kilograme
2016. Ozana ajunsese să cântărească în jur de 120 de kilograme

A reuşit să dea jos vreo 40 de kilograme, cu o dietă minune, în urmă cu patru ani, însă, în timp, s-a îngrăşat la loc. Sătulă să mai ţină regim, ea a apelat la medicul estetician, pentru o operaţie de micşorare a stomacului, pe care a suferit-o anul acesta, în iunie. Iată că, la aproape trei luni, solista cu voce de cinci stele a revenit deja la modelul rochiilor din tinereţe, când era o adevărată bombă sexy, iar ţinutele care acum îi sunt largi le-a dăruit unor prietene.


    1997. Ozana arăta impecabil în tinereţe, înnebunindu-i pe bărbaţi cu trupul ei de fotomodel
1997. Ozana arăta impecabil în tinereţe, înnebunindu-i pe bărbaţi cu trupul ei de fotomodel

Deunăzi, solista s-a fotografiat într-o rochie scurtă, poză care i-a adus, pe Facebook, o mulţime de felicitări şi de încurajări. Dar, odată cu acest proces de slăbire, Ozana a devenit o prezenţă permanentă în saloanele de înfrumuseţare, pentru diverse tratamente corporale, care să îi tonifice pielea: „În cabinetul doamnei dr. Daniela Căţănaş m-am simţit excelent! În procesul meu de slăbire este necesar să am grijă de faţa mea. Am încercat tratamentul injectabil cu plasmă”, a spus ea.  Ozana Barabancea a ales terapia PRP, cunoscută drept terapia Vampir. “Terapia PRP cu plasmă autologă se adresează celor care vor să arate întineriţi cu un ten mai proaspăt şi natural, dar fără să apeleze la terapii agresive, chimice sau la produse de sinteză. Terapia PRP cu plasmă autologă, cunoscută şi sub denumirea de terapia Vampir, foloseşte sângele propriu al pacientului pentru a stimula sinteza de colagen şi elastină, fiind considerată o terapie foarte naturală”, a declarat doctoriţa Daniela Căţănaş. Ozana îşi pune acum în farfurie porţii mici: ”Mâncăm puţin şi mestecăm mult, savurând alimentele, făcând semnul crucii deasupra farfuriei şi mulţumind pentru toate!”, a spus ea.

De altfel, pentru a le demonstra tuturor că a mai slăbit, ea a fost şi la plajă, la Mamaia, unde fotoreporterii Click! au surprins-o pe şezlong, într-un costum de baie viu colorat.

Raluca Bădulescu a scăpat de 67 de kilograme

simeon stalpnicul png

Jurată la emisiunea ”Bravo, ai stil!”, de la Kanal D, Raluca Bădulescu (42 de ani) şi-a şocat fanii după ce, de la 124 de kilograme, avute în urmă cu patru ani, a ajuns să cântărească doar 57. A apelat, asemenea colegelor de breaslă, tot la o operaţie de micşorare a stomacului. Ea poate defila lesne pe scenă căci are deja silueta unui fotomodel. Raluca este atât de mândră de noul ei look încât şi-a schimbat întreaga garderobă, trecând de la măsuri mari, la S, o adevărată performanţă. Ea susţine că poate mânca orice, însă doar în cantităţi foarte mici.

Teo Trandafir a slăbit 65 de kilograme

simeon stalpnicul png

Şi Teo Trandafir (49 de ani), vedeta Kanal D, şi-a micşorat stomacul în urmă cu patru ani, intervenţie chirurgicală care i-a redat zâmbetul pe buze. Ştie că, în ciuda acestei operaţii, ea riscă să se îngraşă la loc, astfel că este foarte atentă la ce şi cât mănâncă. Teo este fericită că a trecut de la hainele XL la mărimea M şi, de când a reuşit să dea jos 65 de kilograme, ea a renunţat la pantaloni şi la rochii largi, înlocuindu-le cu rochiţe strâmte şi lungi doar până la genunchi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Victoria Kahl jpg
image
image
image
image
image
image
banner Connect-R
Emilia Ghinescu. Sursa foto: Click!
cub corina caragea png
Alina Sorescu si Alexandru Ciucu
actorul Constantin Rauţchi FOTO Facebook png
cub laurențiu reghecampf anamaria prodan png
image png
babasha jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net