Ozana Barabancea, Photoshop sau realitate? Soprana arată mult mai tânără în poze

Ultima actualizare:

Cântăreața Ozana Barabancea se bucură de un public impresionat pe rețelele de socializare, fiind urmărită doar pe Instagram de aproximativ 121 de mii de persoane. Totuși. conținutul publicat de vedetă, în special atunci când vine vorba de pozele cu sine sau „selfie-urile”- așa cum a fost preluată denumirea din engleză - au fost ținta unor controverse. Iată de ce!

image

După ce a reușit să slăbească, Ozana Barabancea s-a reinventat și s-a concentrat și pe partea de promovare a noii sale imagini, prin intermediul rețelelor de socializare. De-a lungul timpului, au existat tot felul de comentarii din partea urmăritorilor săi, legate de autenticitatea imaginilor, însă. Aceștia susțin că Ozana apelează prea mult la programele de înfrumusețare precum Photoshop, iar unele imagini erau grăitoare de la sine în acest sens.

Ozana Barabancea își editează pozele?

În prezent, totuși, se pare că Ozana Barabancea s-a mai perfecționat în „arta editării” de poze sau a renunțat de tot la ea, însă reușește să arate cu câțiva ani mai tânără decât poate „sticla” să o portretizeze. Să nu ne înțelegeți greșit, pe TV Ozana arată la fel de bine, însă în fotografiile publicate de ea parcă dispar în mod miraculos ridurile, spre exemplu.

În cele mai recente imagini publicate de vedetă, aceasta apare zâmbitoare, cu coafura neschimbată cu care ne-a obișnuit și nelipsiții ochelari cu rame trendy. Totuși, machiajul vedetei parcă nu mai este atât de strident, nu i se vede niciun por pe față, iar ridurile sunt estompate. Să fi apelat aceasta la proceduri de înfrumusețare sau să se fi abonat, definitiv, la Photoshop?

În trecut însă, Ozana publica imagini în care înfățișarea îi era schimbată complet. Mai mult decât atât, cântăreața se „juca” cu programele de editat atât de mult încât își schimba și fundalul pozelor, înlocuindu-l cu imaginea unei păduri, spre exemplu, chiar dacă poza era făcută în apartament. Din cauza acestor fotografii, Ozana ajunsese să fie comentată intens de către cârcotași. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net