Ozana Barabancea a devenit model! Vedeta a slăbit 40 de kilograme

Ultima actualizare:

    Ozana Barabancea s-a apucat de modellingFoto Instagram
Ozana Barabancea s-a apucat de modellingFoto Instagram

Ozana Barabancea a dezvăluit că a intrat în lumea modellingului, după ce a reușit să capete o formă fizică de invidiat. Vedeta a „dat jos” în jur de 40 de kilograme și s-a gândit să încerce o nouă experiență, de care cu siguranță își va aminti cu plăcere peste ani. Astfel, cântăreața s-a gândit să debuteze în lumea manechinelor.

Ozana Barabancea a reușit să slăbească semnificativ, în urma unei operații de micșorare a stomacului. După ce cântarul a început să arate cu 40 de kilograme mai puțin și Ozana putea să împrumute chiar și rochiile fiicei ei, Gloria, cântăreața a început să se simtă excelent în propria piele, obișnuindu-se cu suplețea corpului său, astfel încât nu-și mai poate imagina viața de dinainte de operație. Cum vedeta a făcut mai multe intervenții chirurgicale, ajungând de mai multe ori în cabinetul doctorului, acum se mândrește cu silueta sa și a intrat chiar în lumea modellingului!

La 49 de ani, artista se bucură de o experiență nouă! Dorind să-și expună noua siluetă, Ozana Barabancea s-a apucat de modelling. Vedeta a dezvăluit că a urmat o școală în acest sens în urmă cu 20 de ani, obținând chiar și o diplomă, pe care acum are ocazia să o folosească.

„Debutez în modelling. Am făcut o școală acum vreo 20 de ani și nu am folosit acea diplomă. Mai bine mai târziu decât niciodată. Niciodată să nu spui niciodată”, a susținut Ozana Barabancea, la Antena Stars.

[[{"fid":"3342050","view_mode":"imagine_articol","fields":{"format":"imagine_articol","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"","field_file_image_title_text[und][0][value]":"Ozana Barabancea și fiica ei, Gloria, împărtășesc aceleași pasiuni","field_subtitle[und][0][value]":"Foto Instagram"},"type":"media","attributes":{"title":"Ozana Barabancea și fiica ei, Gloria, împărtășesc aceleași pasiuni","class":"media-element file-imagine-articol"}}]]

Fiica ei, Gloria, îi calcă pe urme

Ozana Barabancea a dezvăluit că și fiica ei, Gloria, împărtășește aceeași pasiune și o moștenește din multe puncte de vedere. „Nu mi-am dorit să fac asta, dar am zis să am ceva la activ, la CV. Și fiica mea îmi calcă pe urme, este foarte expresivă, e foarte frumoasă, este telegenică. Ce să facem suntem o familie de geniali. La vârstă mea fragedă debudez. Alții îmbătrânesc, eu întineresc, ce să faci. Îmi place coafură mea, îmi place machiajul meu, îmi place de mine”, a mai adăugat Ozana Barabancea, care a fost aranjată de stiliștii din domeniul modei.

[[{"fid":"3342070","view_mode":"imagine_articol","fields":{"format":"imagine_articol","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"","field_file_image_title_text[und][0][value]":"Ozana Barabancea a fost aranjată de o echipă de profesioniști ","field_subtitle[und][0][value]":"Foto: Captură Antena Stars"},"type":"media","attributes":{"title":"Ozana Barabancea a fost aranjată de o echipă de profesioniști ","class":"media-element file-imagine-articol"}}]]

Ozana Barabancea a slăbit 40 de kilograme

În prezent, Ozana cântărește în jur de 72 de kilograme, după ce a reușit să dea jos „surplusul” de alte 40. Acest lucru nu poate însemna decât că artista cântărea, în trecut, peste 100 de kilograme. Vedeta s-a declarat deranjată de aspectul ei din trecut, mărturisind că atunci când privește pozele vechi care o înfățișează, se gândește cum s-a putut complace atât de mult timp în acea situație. „Este bine să nu fim grași. Când eram grasă nu voiam să aud nici de sport, nici de un nutriționist. Refuzam categoric și ziceam cine mă place mă place așa cum sunt. Asta e o tâmpenie. Dacă văd pozele de acum un an sau doi, mă întreb «Doamne, cum am putut?»”, mărturisea Ozana, în urmă cu ceva vreme, pentru revista Viva.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net